Închide meniul

Pariul lui Mihai Stoica! "Țineți minte numele ăsta!" Cine este noua "perlă" de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 5:21

Pariul lui Mihai Stoica! "Țineți minte numele ăsta!" Cine este noua "perlă" de la FCSB

Hepta

Mihai Stoica a descoperit o nouă "perlă" la FCSB

În vârstă de 17 ani, Aurelian Ciuciulete s-a născut la 4 aprilie 2003, este mijlocaș de picior drept, are 1,86m și 67 de kilograme, potrivit site-ului oficial al FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: "Fac ca Mitică Dragomir. Ţineți minte jucătorul ăsta!"

Ciuciulete a fost luat de FCSB de la Dynamik Craiova, o academie importantă din Bănie. El a fost evidenţiat de Mihai Stoica după amicalul jucat în Turcia.

"Au fost niște ocazii monumentele ratate de un debutant în echipa noastră, Ciuciulete. Un jucător… fac ca Mitică Dragomir, țineți minte jucătorul ăsta, țineți minte numele ăsta! Ciuciulete, un jucător care provine din Craiova", a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

FCSB a învins în Antalya, cu 3-2, o echipă din liga a patra din Turcia. Amicalul a ajutat-o să scape de carantină la revenirea în ţară. 

Reclamă

Amicalul care a ajutat-o pe FCSB să scape de carantină

"FCSB a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o partidă amicală disputată împotriva celor de la Kemerspor, în cadrul turneului Corendon Cup.

Roș-albaștrii au câștigat cu 3-2 partida disputată la Gloria Sports Arena, golurile echipei noastre fiind reușite de Ionuț Vînă, care a deschis scorul în minutul 15, respectiv Răzvan Oaidă, care a înscris în minutele 25 și 55.

Anton Petrea a folosit următoarea formulă de echipă: Târnovanu – Ov. Popescu, Ciuciulete, Soiledis, Pantea – Șut – Oaidă, Vînă – Buziuc, Fulga, Oct. Popescu. La pauza meciului au intrat Udrea, Niță și Perianu, care i-au înlocuit pe Târnovanu, Oct. Popescu și Șut", a fost mesajul transmis de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și