Închide meniul

Pariul lui Mihai Stoica! "Țineți minte numele ăsta!" Cine este noua "perlă" de la FCSB

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 5:21

Pariul lui Mihai Stoica! "Țineți minte numele ăsta!" Cine este noua "perlă" de la FCSB

Hepta

Mihai Stoica a descoperit o nouă "perlă" la FCSB

  • Câți ani are jucătorul remarcat de Mihai Stoica
  • De unde a ajuns la FCSB

În vârstă de 17 ani, Aurelian Ciuciulete s-a născut la 4 aprilie 2003, este mijlocaș de picior drept, are 1,86m și 67 de kilograme, potrivit site-ului oficial al FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: "Fac ca Mitică Dragomir. Ţineți minte jucătorul ăsta!"

Ciuciulete a fost luat de FCSB de la Dynamik Craiova, o academie importantă din Bănie. El a fost evidenţiat de Mihai Stoica după amicalul jucat în Turcia.

"Au fost niște ocazii monumentele ratate de un debutant în echipa noastră, Ciuciulete. Un jucător… fac ca Mitică Dragomir, țineți minte jucătorul ăsta, țineți minte numele ăsta! Ciuciulete, un jucător care provine din Craiova", a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

Reclamă

FCSB a învins în Antalya, cu 3-2, o echipă din liga a patra din Turcia. Amicalul a ajutat-o să scape de carantină la revenirea în ţară. 

Reclamă

Amicalul care a ajutat-o pe FCSB să scape de carantină

"FCSB a încheiat stagiul de pregătire din Antalya cu o partidă amicală disputată împotriva celor de la Kemerspor, în cadrul turneului Corendon Cup.

Roș-albaștrii au câștigat cu 3-2 partida disputată la Gloria Sports Arena, golurile echipei noastre fiind reușite de Ionuț Vînă, care a deschis scorul în minutul 15, respectiv Răzvan Oaidă, care a înscris în minutele 25 și 55.

Anton Petrea a folosit următoarea formulă de echipă: Târnovanu – Ov. Popescu, Ciuciulete, Soiledis, Pantea – Șut – Oaidă, Vînă – Buziuc, Fulga, Oct. Popescu. La pauza meciului au intrat Udrea, Niță și Perianu, care i-au înlocuit pe Târnovanu, Oct. Popescu și Șut", a fost mesajul transmis de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”