Închide meniul

Război de la distanță. Antrenorul Serenei Williams, mesaj puternic pentru Țiriac. "A demonstrat lumii că încă poate!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2021, 8:40

Reclamă
Război de la distanță. Antrenorul Serenei Williams, mesaj puternic pentru Țiriac. "A demonstrat lumii că încă poate!"

Profimediaimages

Serena Williams, felicitată de Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a felicitat-o pe jucătoarea care are în palmares 23 de titluri de Grand Slam și a ținut să asigure că Serena încă mai poate câștiga trofee. 40 de ani va împlini americanca, în luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patrick Mouratoglou: "Serena nu mai trebuie să demonstreze nimic nimănui"

"Cu exact un an în urmă, Serena a atins o nouă bornă: a câștigat primul ei titlu din postura de mamă, la Auckland. Nu mai trebuie să demonstreze nimic nimănui, dar a făcut-o. A demonstrat lumii că încă poate, indiferent de circumstanțe și provocări. Să avem un 2021 memorabil", a transmis antrenorul Serenei pe contul său de Instagram.

Soțul Serenei a fost mult mai vehement. Alexis Ohanian a avut o serie de reacții vehemente și nu s-a ferit să îl jignească pe Ion Țiriac.

De la ce a plecat scandul dintre Ion Țiriac și familia Serenei Williams

Miliardarul Ion Țiriac (81 de ani) a vorbit în propriul său stil despre forma prin care trece Serena Williams. Sportiva din SUA a ajuns acum, la 39 de ani, pe locul 11 WTA.

Reclamă

Fostul campion de dublu, de la Roland Garros (1970), i-a transmis Serenei că ar fi timpul să se retragă, iar declarația a făcut imediat înconjurul lumii.

La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere", a declarat Țiriac într-o intervenție la TVR.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și