Închide meniul

Ianis Hagi a ajuns "Rege"! Performanţa uluitoare reuşită în Scoţia! Reacţia plină de mândrie a tatălui său

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 21:19

Ianis Hagi a ajuns "Rege"! Performanţa uluitoare reuşită în Scoţia! Reacţia plină de mândrie a tatălui său

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi, cel mai periculos jucător ofensiv din Scoţia

Modern Fitba, un site de statistică şi analiză avansată, arată că Ianis Hagi este pe primul loc în topul jucătorilor care a creat cele mai multe acţiuni periculoase în campionatul Scoţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, cel mai periculos jucător ofensiv din Scoţia

Fotbalistul lui Rangers îi depăşeşte pe coechipierii Ryan Kent și Joe Aribo. El are un coeficient de 0.30, în timp ce restul jucătorilor nu depăşesc 0,25.

În calcul au fost luaţi cei mai buni 20 de jucători din campionatul Scoţiei, care au jucat cel puţin 1.000 de minute în actualul sezon. "Felicitări, Ianis, și cât mai multe realizări în continuare", scrie Viitorul pe contul oficial.

Pasele decisive, specialitatea lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a jucat în 20 de meciuri în Premier League, din Scoţia, şi a reuşit trei goluri şi opt pase decisive. Evoluţiile sale au atras atenţia unor cluburi importante din Europa. AC Milan şi Leipzig s-au interesat de el.

Reclamă

Şi Steven Gerrard s-a convins că Ianis este un jucător de bază. "A reușit în 45 de minute ceea ce așteptam de la ceilalți 10 pentru întreaga partidă", a spus acesta, după derby-ul cu Celtic, în care românul a intrat la pauză.

Ianis Hagi a distrus camera unui jurnalist

Ianis Hagi face şi pagube în Scoţia. La ultimul meci, unul dintre şuturile românului nu au nimerit poarta. Mingea trimisă cu putere a ajuns în tribune. 

"Şutul lui Ianis Hagi izbeşte camera unui coleg şi o loveşte şi pe a mea", s-a amuzat un jurnalist scoţian pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și