Închide meniul

Gică Hagi, mai bogat cu 500.000 de euro! Gabi Iancu a semnat cu Akhamat Grozny. Cum a fost prezentat de noua echipă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 14:29

Reclamă
Gică Hagi, mai bogat cu 500.000 de euro! Gabi Iancu a semnat cu Akhamat Grozny. Cum a fost prezentat de noua echipă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Iancu a semnat în Rusia, cu Akhmat Grozny

Gabi Iancu a părăsit-o pe Viitorul şi va juca la Akhamat Grozny, a zecea clasată din campionatul Rusiei. Echipa patronată de Gică Hagi a încasat clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Iancu a semnat pentru 4 ani şi jumătate cu Akhamat Grozny

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani era unul dintre cel mai bine cotaţi jucători de la Viitorul. El a marcat 22 de goluri în campionatul trecut şi în actuala ediţie din Liga 1. 

Anul trecut, Iancu a fost dorit şi de Al Ahli, care oferea o sumă mai mare, 800.000 de euro, dar negocierile nu s-au concretizat. 

Iancu a trecut bine de vizita medicală şi a fost prezentat oficial. El a semnat un contract valabil următorii patru ani şi jumătate!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC "Akhmat" Grozny ⚽ (@akhmatgrozny)

Reclamă

"Suntem bucuroşi că lucrurile au decurs bine, iar Gabi a semnat. Este un club puternic, dintr-un fotbal foarte puternic şi nu o spun doar pentru că sunt implicat în transfer. A fost dorit foarte mult de antrenorul principal care speră să ajute ofensiva. Apărarea lui Akhmat se situează în primele trei din Rusia.

Antrenorul a mai lucrat cu Ropotan şi cu Paul Anton, deci cunoaşte fotbalistul român", a declarat impresarul Traian Gherghişan pentru Digi Sport.

Gabi Iancu va juca la a treia echipă în afara României

Relaţii dintre Iancu şi Viitorul s-au răcit pe finalul anului trecut, după eşecul cu 3-0 în faţa lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

”Mi-e greu să vorbesc acum, aș da în antrenor și nu vreau să fac asta. Aș putea să vorbesc și mai bine îl las pe el", a spus atunci Iancu. Ruben de la Barrera era pe banca tehnică a Viitorului. Preşedintele Gică Popescu a recunoscut că a fost mirat de reacţia lui Iancu.

Iancu a mai jucat în afara României la turcii de la Karabükspor, în urmă cu şase ani, şi la polonezii de la Termalica Nieciecza, acum partru ani.

  • Giani Kiriță este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Puteţi urmări emisiunea pe www.as.ro/live
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și