Închide meniul

Gică Hagi, mai bogat cu 500.000 de euro! Gabi Iancu a semnat cu Akhamat Grozny. Cum a fost prezentat de noua echipă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 14:29

Gică Hagi, mai bogat cu 500.000 de euro! Gabi Iancu a semnat cu Akhamat Grozny. Cum a fost prezentat de noua echipă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabi Iancu a semnat în Rusia, cu Akhmat Grozny

Gabi Iancu a părăsit-o pe Viitorul şi va juca la Akhamat Grozny, a zecea clasată din campionatul Rusiei. Echipa patronată de Gică Hagi a încasat clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Iancu a semnat pentru 4 ani şi jumătate cu Akhamat Grozny

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani era unul dintre cel mai bine cotaţi jucători de la Viitorul. El a marcat 22 de goluri în campionatul trecut şi în actuala ediţie din Liga 1. 

Anul trecut, Iancu a fost dorit şi de Al Ahli, care oferea o sumă mai mare, 800.000 de euro, dar negocierile nu s-au concretizat. 

Iancu a trecut bine de vizita medicală şi a fost prezentat oficial. El a semnat un contract valabil următorii patru ani şi jumătate!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FC "Akhmat" Grozny ⚽ (@akhmatgrozny)

Reclamă

"Suntem bucuroşi că lucrurile au decurs bine, iar Gabi a semnat. Este un club puternic, dintr-un fotbal foarte puternic şi nu o spun doar pentru că sunt implicat în transfer. A fost dorit foarte mult de antrenorul principal care speră să ajute ofensiva. Apărarea lui Akhmat se situează în primele trei din Rusia.

Antrenorul a mai lucrat cu Ropotan şi cu Paul Anton, deci cunoaşte fotbalistul român", a declarat impresarul Traian Gherghişan pentru Digi Sport.

Gabi Iancu va juca la a treia echipă în afara României

Relaţii dintre Iancu şi Viitorul s-au răcit pe finalul anului trecut, după eşecul cu 3-0 în faţa lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

”Mi-e greu să vorbesc acum, aș da în antrenor și nu vreau să fac asta. Aș putea să vorbesc și mai bine îl las pe el", a spus atunci Iancu. Ruben de la Barrera era pe banca tehnică a Viitorului. Preşedintele Gică Popescu a recunoscut că a fost mirat de reacţia lui Iancu.

Iancu a mai jucat în afara României la turcii de la Karabükspor, în urmă cu şase ani, şi la polonezii de la Termalica Nieciecza, acum partru ani.

  • Giani Kiriță este invitatul lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, mâine, de la 10.30. Puteţi urmări emisiunea pe www.as.ro/live
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și