Închide meniul

AS.ro LIVE | Invitatul lui Cătălin Oprişan de luni, de la 10.30, este Helmut Duckadam. Poveşti spumoase cu "Eroul de la Sevilla"

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 7:30

Reclamă
AS.ro LIVE | Invitatul lui Cătălin Oprişan de luni, de la 10.30, este Helmut Duckadam. Poveşti spumoase cu "Eroul de la Sevilla"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan

Săptămâna începe în forţă la AS.ro LIVE. Helmut Duckadam este invitatul special al emisiunii. Fostul preşedinte de imagine al FCSB va dezvălui episoade savuroase de la finala de vis de la Sevilla, dar va vorbi şi despre experienţa pe care a avut-o la liderul din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

POŢI URMĂRI AICI EMISIUNEA AS.ro LIVE, LUNI, DE LA 10.30

Cine este Helmut Duckadam

Helmut Duckadam este considerat eroul finalei istorice de la Sevilla. Atunci, Duckadam a apărat patru lovituri de la 11 metri în finala Cupei Campionilor din 1986, pe care Steaua a câştigat-o cu FC Barcelona. Acela a fost primul trofeu european câştigat de o echipă românească. Ulterior, Steaua avea să câştige şi Supercupa Europei, după o finală cu Dinamo Kiev. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și