Închide meniul

AS.ro LIVE | Invitatul lui Cătălin Oprişan de luni, de la 10.30, este Helmut Duckadam. Poveşti spumoase cu "Eroul de la Sevilla"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 7:30

AS.ro LIVE | Invitatul lui Cătălin Oprişan de luni, de la 10.30, este Helmut Duckadam. Poveşti spumoase cu "Eroul de la Sevilla"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan

Săptămâna începe în forţă la AS.ro LIVE. Helmut Duckadam este invitatul special al emisiunii. Fostul preşedinte de imagine al FCSB va dezvălui episoade savuroase de la finala de vis de la Sevilla, dar va vorbi şi despre experienţa pe care a avut-o la liderul din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

POŢI URMĂRI AICI EMISIUNEA AS.ro LIVE, LUNI, DE LA 10.30

Cine este Helmut Duckadam

Helmut Duckadam este considerat eroul finalei istorice de la Sevilla. Atunci, Duckadam a apărat patru lovituri de la 11 metri în finala Cupei Campionilor din 1986, pe care Steaua a câştigat-o cu FC Barcelona. Acela a fost primul trofeu european câştigat de o echipă românească. Ulterior, Steaua avea să câştige şi Supercupa Europei, după o finală cu Dinamo Kiev. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și