Închide meniul

Eric, motivul halucinant al despărțirii de Voluntari după doar un an: ”Am încercat să revin și mi-au amorțit ambele picioare”

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 17:18

Reclamă
Eric, motivul halucinant al despărțirii de Voluntari după doar un an: ”Am încercat să revin și mi-au amorțit ambele picioare”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eric și-a reziliat contractul cu FC Voluntari după doar un an în tricoul ilfovenilor

Eric, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți stranieri din fotbalul românesc, trece printr-o accidentare complicată care nu îi permite să facă foarte multe în momentul de față. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric: ”Am reglat niște chestii și am reziliat”

"M-am dus azi și am reglat niște chestii pe care le mai aveam de făcut și am reziliat. Am avut accidentarea aia de la meciul cu Sepsi, am încercat sa revin și deodată mi-au amorțit ambele picioare, din cauza problemelor cu varicele.

Am încercat să fac antrenament ca să pot să duc până la sfârșitul primei părți de campionat. Nu am putut și mi s-a indicat să fac o operație foarte simplă, cu aburi, iar apoi trebuia să stau 6 săptămâni. Și trebuia să mă întorc la finalul lui februarie", a declarat Eric într-o intervenție pentru Dolce Sport.

Eric este de părere că Voluntari are și probleme financiare

Brazilianul a declarat  că s-a înțeles foarte bine cu antrenorul Bogdan Andone și că nu asta ar fi problema. În schimb, el a indicat anumite diferențe contractuale drept sursa despărțirii de Voluntari.

Reclamă

"Din ce știu eu, Bogdan Andone vrea să lucrăm împreună. Cred că a fost o problemă financiară, pentru că Voluntari are probleme cu banii și poate și din cauza asta.

Sunt salarii întârziate, nu e așa cum știți, dar nu s-a pus problema, probabil e problemă pentru că aveam eu un contract prea mare și voiau să aducă pe cineva cu mai puțini bani și poate cu mai multă calitate", a dezvăluit Eric.

Brazilianul a câștigat două trofee în România: Cupa și Supercupa României, ambele obținute în perioada în care juca pentru Viitorul Constanța.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și