Închide meniul

Jose Mourinho, acuzații la adresa Premier League! Tottenham poate avea trei meciuri la rând amânate din cauza COVID-19

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 15:09

Reclamă
Jose Mourinho, acuzații la adresa Premier League! Tottenham poate avea trei meciuri la rând amânate din cauza COVID-19

profimediaimages

Jose Mourinho, nemulțumit că Tottenham poate avea al treilea meci la rând amânat

Conform lui Dan Kilpatrick, corespondent pentru cotidianul The Evening Standard, Mourinho a declarat că ar fi ”complet imposibil” pentru Tottenham să aibă trei meciuri la rând anulate (Fulham și finala Cupei Ligii) după zvonuri referitoare la partida cu Aston Villa, la rândul său o echipă lovită grav de COVID-19. Mourinho le-a cerut oficialilor să ”arate niște calități de lideri”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul portughez a admis că a discutat cu staff-ul său posibile soluții, dar continuă să afirme că ”nu este treaba mea să găsesc rezolvări”. Mai mult, Mourinho a subliniat că Spurs vor refuza să joace din nou două meciuri la mijlocul săptămânii.

Focar de COVID-19 la Aston Villa

Aston Villa este unul dintre cluburile lovite cel mai greu de virus, motiv pentru care meciul cu Tottenham ar putea fi amânat. 

Numai puțin de 14 oameni de la prima echipă, dintre care 10 jucători, au fost depistați pozitiv în cadrul unei testări de rutină efectuate luni dimineață. 

Reclamă

Acest lucru a dus la închiderea întregului centru de antrenament al echipei, iar jucătorii împreună cu tot staff-ul au intrat în carantină. 

”O a doua rundă de testare a fost efectuată imediat și a produs mai multe rezultate pozitive astăzi. Antrenamentul primei echipe înainte de meciul din cupă cu Liverpool a fost anulat.

Discuțiile sunt în desfășurare între reprezentanții medicali ai clubului, Asociația de Fotbal și Premier League”, se arată în cadrul unui comunicat al celor de la Villa, conform bitterandblue.sbnation.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și