Închide meniul

”Copilul” lui Boloni, scandal ca-n Capitoliu! A venit cu tricoul echipei adverse! I-au blocat ușa!

Cătălin Oprișan Publicat: 7 ianuarie 2021, 6:45

Reclamă
”Copilul” lui Boloni, scandal ca-n Capitoliu! A venit cu tricoul echipei adverse! I-au blocat ușa!

Goal

Lemkel Ze a zis să le facă o ”surpriză” celor de la Antwerp, ducându-se la club cu tricoul lui Anderlecht. Acum are nevoie de protecția poliției...

La începutul lui 2020, Didier Lamkel Ze, jucătorul de 24 de ani al celor de la Antwerp, a ”uitat” să se prezinte la un antrenament. Tehnicianul de atunci, Loți Boloni, a declarat că fotbalistul are ”deseori probleme psihice și nu vreau să spun mai multe”. Cu toate acestea, cei doui s-au apropiat, treptat, Ze marcând, sub comanda antrenorului român, 11 goluri în 51 de partide. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea acestuia la Panathinaikos, Lemkel Ze a decis să meargă și el în Grecia. A ajuns la un acord cu clubul ”stomatologului”, dar belgienii nici nu au vrut să audă. În semn de protest, fotbalistul a decis să se prezinte la sediul grupării, pe 6 ianuarie, îmbrăcat în tricoul adversarilor de la… Anderlecht, ceea ce a declanșat un scandal uriaș.

A venit cu ”țoalele” de acum două sezoane

Băiatul s-a ițit cu echipamentul lui Yannick Bolasie (în prezent la Sporting Lisabona), de acum două sezoane. Imediat ușile i-au fost închise, iar camerunezul s-a apucat să tragă de ele. Au intervenit bodyguarzii, scandal ca-n Capitoliu… ”Îmi cer scuze clubului și suporterilor, deoarece sunt niște fani minunați, care m-au susținut dintotdeauna. Dacă am reacționat așa, este din cauza faptului că mă gândesc numai la transfer, nu-mi este ușor. Îmi pare rău pentru acțiunile mele. Nu voi uita cum colegii mei și staff-ul tehnic m-au ajutat încă de la venirea mea aici. Sunt pregătit pentru echipă, dacă noul antrenor are nevoie de mine. Spre să fiu pe teren cât mai curând”, a declarat el.

Camerunezul fusese exclus din lot la începutul lunii octombrie și trimis la echipa a doua a lui Antwerp. De trei luni de zile, face tot felul de presiuni pentru a se putea transfera la trupa lui Boloni. Autoritățile belgiene au anunțat că fotbalistul are nevoie de protecția poliției, în urma amenințărilor primite de la fanii grupării. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și