Închide meniul

”Copilul” lui Boloni, scandal ca-n Capitoliu! A venit cu tricoul echipei adverse! I-au blocat ușa!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 7 ianuarie 2021, 6:45

”Copilul” lui Boloni, scandal ca-n Capitoliu! A venit cu tricoul echipei adverse! I-au blocat ușa!

Goal

Lemkel Ze a zis să le facă o ”surpriză” celor de la Antwerp, ducându-se la club cu tricoul lui Anderlecht. Acum are nevoie de protecția poliției...

La începutul lui 2020, Didier Lamkel Ze, jucătorul de 24 de ani al celor de la Antwerp, a ”uitat” să se prezinte la un antrenament. Tehnicianul de atunci, Loți Boloni, a declarat că fotbalistul are ”deseori probleme psihice și nu vreau să spun mai multe”. Cu toate acestea, cei doui s-au apropiat, treptat, Ze marcând, sub comanda antrenorului român, 11 goluri în 51 de partide. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea acestuia la Panathinaikos, Lemkel Ze a decis să meargă și el în Grecia. A ajuns la un acord cu clubul ”stomatologului”, dar belgienii nici nu au vrut să audă. În semn de protest, fotbalistul a decis să se prezinte la sediul grupării, pe 6 ianuarie, îmbrăcat în tricoul adversarilor de la… Anderlecht, ceea ce a declanșat un scandal uriaș.

A venit cu ”țoalele” de acum două sezoane

Băiatul s-a ițit cu echipamentul lui Yannick Bolasie (în prezent la Sporting Lisabona), de acum două sezoane. Imediat ușile i-au fost închise, iar camerunezul s-a apucat să tragă de ele. Au intervenit bodyguarzii, scandal ca-n Capitoliu… ”Îmi cer scuze clubului și suporterilor, deoarece sunt niște fani minunați, care m-au susținut dintotdeauna. Dacă am reacționat așa, este din cauza faptului că mă gândesc numai la transfer, nu-mi este ușor. Îmi pare rău pentru acțiunile mele. Nu voi uita cum colegii mei și staff-ul tehnic m-au ajutat încă de la venirea mea aici. Sunt pregătit pentru echipă, dacă noul antrenor are nevoie de mine. Spre să fiu pe teren cât mai curând”, a declarat el.

Camerunezul fusese exclus din lot la începutul lunii octombrie și trimis la echipa a doua a lui Antwerp. De trei luni de zile, face tot felul de presiuni pentru a se putea transfera la trupa lui Boloni. Autoritățile belgiene au anunțat că fotbalistul are nevoie de protecția poliției, în urma amenințărilor primite de la fanii grupării. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și