Închide meniul

Va juca FCSB în Ghencea? Anunțul categoric făcut de Gică Popescu: "MApN va face un compromis"

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 17:45

Reclamă
Va juca FCSB în Ghencea? Anunțul categoric făcut de Gică Popescu: "MApN va face un compromis"

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Gică Popescu a vorbit despre stadionul Ghencea

Inaugurarea arenei din Ghencea ne poate aduce un meci de zile mari. CSA Steaua – FCSB 2 este derby-ul așteptat să deschidă porțile noului stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 În contextul conflictului dintre echipa lui Gigi Becali și armată, Gică Popescu crede că MapN va face un compromis și le va permite și altor echipe să-și dispute meciurile în Ghencea.

MApN e cea care decide în acest sens, dacă va considera să-l închirieze spre evenimente, concerte, meciuri. Un stadion nu e simplu de administrat, pentru că are o politică aparte.

Poate fi o pierdere sau un profit. Adminsitrarea Arenei Naţionale e undeva la 8 milioane de euro anual. Dacă nu o administrezi cum trebuie, pierzi bani.

Eu sunt sigur că MApN va încerca să facă un centru de profit, nu de pierdere. Politica o vor face ei. E un subiect delicat, pentru că ştim care e rivalitatea dintre FCSB şi CSA.

Reclamă

Nu ştiu dacă CSA vrea o identitate aparte. Poate fi o abordare. Nu ştiu care e politica ministerelor. Fiind stadioane din bani pubici ar fi important ca mai multă lume să aibă acces la aceste stadioane”, a spus Gică Popescu pentru Telekom Sport.

România, gata să aducă Euro la București

Bucureștiul este printre orașele organizatoare de la Euro, iar stadionul Steaua a fost modernizat cu ocazia găzduirii meciurilor. Lucrările au fost finalizate și la arena Arcul de Triumf, în timp ce stadionul Rapid va fi gata în luna mai. 

FCSB și-a exprimat în mai multe rânduri dorința să joace pe stadionul Ghencea, dar s-a lovit de refuzul categoric al oficialilor armatei. Noua arena va găzdui meciuri ale echipei națioanale și partidele de acasă ale celor de la CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Stadionul Steaua are o capacitate de aproximativ 32.000 de locuri. Costurile pentru lucrări s-au ridicat până la aproape 95 de milioane de euro.,

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și