Închide meniul

Toni Petrea pune presiune pe generali şi aşteaptă ca FCSB să revină în Ghencea. "Arena este demnă de istoria acestui club"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 decembrie 2020, 14:17

Toni Petrea pune presiune pe generali şi aşteaptă ca FCSB să revină în Ghencea. "Arena este demnă de istoria acestui club"

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Toni Petrea speră să poată antrena pe Stadionul Steaua

CSA Steaua îşi va disputa meciurile din Liga 3 pe stadionul de 31.254 locuri. Şi FCSB îşi doreşte să fie gazdă pe "bijuteria" care, din ultimele estimări, a costat 64 de milioane de euro. Într-o situaţie similară este şi Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea vrea ca FCSB să joace pe Stadionul Steaua

Antrenorul liderului din Liga 1 este încântat de cum arată arena care a fost construită în Ghencea.

"Am văzut doar la televizor imaginile care au fost prezentate, arată foarte frumos. E o arenă demnă de o istorie a unui asemenea club. Normal, cred că ar fi un sentiment plăcut să mă aflu pe bancă pe noua arenă", a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

La inaugurarea stadionului de cinci stele nu a fost chemat niciun oficial al lui FCSB. De la festivitate a lipsit şi legenda roş-albaştrilor, Helmut Duckadam.

"Voi spune în continuare că FCSB este Steaua. Consider că și echipa lui Gigi Becali are dreptul să joace pe acest stadion, cum vor avea toate echipele care plătească. Nu are rost să facem în Ghencea… circul care este la Craiova.

Reclamă

Stadionul este făcut din pani publici și nu ne trebuie scandal. O să vedeți că, până la urmă, și la Craiova o să se găsească înțelegere, iar echipa domnului Mititelu o să fie lăsată să joace pe acel stadion. Așa o să fie și în Ghencea. Nu avem nevoie de scandal în vremurile acestea", a declarat Helmut Duckadam imediat după ce stadionul a fost inaugurat.

Stadionul Steaua

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și