Închide meniul

Andrea Pirlo, lovitură de proporții înainte de Juventus – Milan! Cazuri de Covid-19 la campioana Italiei. ”Ieri a avut febră”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 5 ianuarie 2021, 16:35

Andrea Pirlo, lovitură de proporții înainte de Juventus – Milan! Cazuri de Covid-19 la campioana Italiei. ”Ieri a avut febră”

profimediaimages

Andrea Pirlo este încrezător în Juventus înaintea duelului cu Milan

Andrea Pirlo și Juventus se confruntă cu probleme înaintea duelului cu rossonerii. Tehnicianul campioanei Italiei nu se va putea baza pe Alvaro Morata, accidentat și pe cei doi fotbaliști infectați cu COVID-19: Alex Sandro și Cuadrado. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus, lovită greu de COVID-19 înaintea duelului cu Milan

Mai mult, există riscul detectării unor noi cazuri pozitive înainte de fluierul de final. ”Am făcut testele în această dimineață și așteptăm rezultatele. 

În funcție de rezultate vom decide echipa de start. În orice caz, nu trebuie să folosim acest lucru drept o scuză. Mergem pe San Siro să jucăm jocul nostru, fără frică sau probleme.

Avem o echipă competitivă în fiecare compartiment. Și alte echipe au trecut printr-o situație asemănătoare”, a declarat Andrea Pirlo într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Juventus, meci greu cu Milan. Rossonerii nu au pierdut de un an

Chiar și fără absențele de lot, Juventus urma oricum să aibă un meci greu cu Paolo Maldini și Milan. Echipa care se află acum pe primul loc în Serie A nu a mai pierdut de mai bine de un an. Zlatan Ibrahimovic continuă să fie absent pentru lider, în ciuda filmulețelor de antrenament postate pe rețelele de socializare.

Reclamă

Cu absența lui Morata, au apărut temeri la Juve după ce Dybala a înregistrat și el febră în ziua de luni. 

”Ieri a avut puțină febră, dar astăzi este mai bine și cred că ar trebui să fie parte din meci”, a precizat același Andrea Pirlo. 

În ceea ce privește jocul în sine, fostul mare mijlocaș nu se sperie de duelul cu fostul său coleg de la națională.

Reclamă 4 / 0/3

”Vreau să văd un Juve convins de forța sa împotriva unui Milan care este bine din punct ve dere mental și fizic.

O să fie un meci foarte tactic, trebuie să conducem jocul știind că sunt foarte buni pe contraatac”, a explicat Pirlo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și