Închide meniul

Ultima contraofertă pe care le-a făcut-o Gigi Becali arabilor. În ce condiții acceptă transferul lui Olimpiu Moruțan

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2021, 9:49

Reclamă
Ultima contraofertă pe care le-a făcut-o Gigi Becali arabilor. În ce condiții acceptă transferul lui Olimpiu Moruțan

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali se poate îmbogăți dacă îl vinde pe Olimpiu Moruțan

Chiar dacă oferta arabilor a fost de 10.5 milioane de euro, finanțatorul liderului Ligii 1 nu a stat pe gânduri și a cerut de aproape două ori mai mult. În cele din urmă și-a mai redus din pretenții, dar i-a pus în încurcătură pe șeici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce ofertă așteaptă Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan

Conform GSP, nu Al Jazira insistă pentru tânărul mijlocaș de la FCSB. Ar fi vorba de Al Ain, echipa clasată pe locul 5 în campionatul din Emiratele Arabe Unite.

În acest moment, negocierile sunt în plină desfășurare, iar Gigi Becali este dispus să accepte și 14 milioane de euro pentru a-l lăsa să plece pe internaționalul de tineret al româniei. Își dorește totuși să păstreze și 10% dintr-un viitor transfer al lui Moruțan.

Gigi Becali poartă discuții chiar cu conducătorul echipei antrenată de Cosmin Olăroiu între 2011 și 2013. Este vorba de Mohamed bin Zayed Al Nahyan (MBZ), a cărui avere este estimată la 30 de miliarde de dolari.

"Eu zic da, se poate vinde. Mie mi se pare că îl dorește foarte tare. Probabil o stea vreo 6 luni sau un an acolo, dar eu zic că îl cumpără pentru altă echipă", a dezvăluit Florin Vulturar, agentul lui Moruţan, pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă

"Eu am înţeles că îl vinde pe Moruţan. Dacă preţul din presă este cel pe care îl cere domnul Becali, vă daţi seama, nici la pământ nu câştig atâţia bani cât câştig din fotbaliştii de la Botoşani. Aşa că, de ce nu aş fi mulţumit de afacerile pe care le facem împreună?

Moruţan e un fotbalist important şi sper să se întâmple acest transfer. Am înţeles că nu rămâne doar în Golf, el va putea pleca la o echipă din Europa", a precizat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și