Închide meniul

BREAKING NEWS | Dennis Man, aproape de un transfer în Serie A. "Au început deja negocierile!". Golgheterul Ligii 1 şi-a dat acordul!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2021, 13:56

Reclamă
BREAKING NEWS | Dennis Man, aproape de un transfer în Serie A. "Au început deja negocierile!". Golgheterul Ligii 1 şi-a dat acordul!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man ar putea fi transferat de Fiorentina

Conform jurnaliştilor de la violanews.com, gruparea viola l-a urmărit o lungă perioadă pe internaţionalul român şi a făcut o primă ofertă. "Au avut loc primele contacte dintre cluburi. Jucătorul a anunţat că vrea să ajungă la Fiorentina şi consideră că este destinaţia perfectă la care să progreseze", anunţă sursa citată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiorentina îl poate transfera pe Dennis Man pentru 15 milioane de euro

Gigi Becali nu este dispus să renunţe la preţul pe care îl cere încă din vară. Este şi motivul pentru care oficialii echipei din Serie A nu s-au grăbit să bată palma cu patronul roş-albaştrilor.

"Gruparea viola încearcă să obţină un acord cu echipa din capitala României, care pentru moment nu scade din preţul solicitat iniţial de 15 milioane de euro. Ar putea aştepta câteva zile până să încerce să dea lovitura, sperând că românii vorm mai coborî preţul. Atacantul este un pion important pentru prezent şi pentru viitor", mai spun jurnaliştii italieni.

Gigi Becali: Eu cred că Dennis Man va pleca primul

Pe urmele jucătorului cu 12 goluri marcate în acest sezon de Liga 1 se află nume mari ale Europei, precum AC Milan, Fiorentina sau Sampdoria. Chiar şi Gigi Becali a recunoscut că fotbalistul cotat la 6.5 milioane de euro e primul care va pleca de la FCSB.

"Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum oferta de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează, pentru că am refuzat-o. Adică, de la 15 am scăzut la 14. A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca… I-am spus 14. Daca dă 14 pleacă, dacă dă 12 nu-l dau", spunea Gigi înainte de Revelion.

Reclamă

22 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 6.5 milioane de euro de transfermarkt.com. Atacantul este cel mai valoros jucător din Liga 1, în acest moment, fiind și golgheterul campionatului.

Man a evoluat în 16 meciuri în acest sezon, în toate competițiile, fiind nevoit să ia o pauză din cauza infectării cu COVID-19, și a reușit să marcheze 15 goluri și să le ofere colegilor 7 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și