Închide meniul

BREAKING NEWS | Dennis Man, aproape de un transfer în Serie A. "Au început deja negocierile!". Golgheterul Ligii 1 şi-a dat acordul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 ianuarie 2021, 13:56

BREAKING NEWS | Dennis Man, aproape de un transfer în Serie A. "Au început deja negocierile!". Golgheterul Ligii 1 şi-a dat acordul!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man ar putea fi transferat de Fiorentina

Conform jurnaliştilor de la violanews.com, gruparea viola l-a urmărit o lungă perioadă pe internaţionalul român şi a făcut o primă ofertă. "Au avut loc primele contacte dintre cluburi. Jucătorul a anunţat că vrea să ajungă la Fiorentina şi consideră că este destinaţia perfectă la care să progreseze", anunţă sursa citată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiorentina îl poate transfera pe Dennis Man pentru 15 milioane de euro

Gigi Becali nu este dispus să renunţe la preţul pe care îl cere încă din vară. Este şi motivul pentru care oficialii echipei din Serie A nu s-au grăbit să bată palma cu patronul roş-albaştrilor.

"Gruparea viola încearcă să obţină un acord cu echipa din capitala României, care pentru moment nu scade din preţul solicitat iniţial de 15 milioane de euro. Ar putea aştepta câteva zile până să încerce să dea lovitura, sperând că românii vorm mai coborî preţul. Atacantul este un pion important pentru prezent şi pentru viitor", mai spun jurnaliştii italieni.

Gigi Becali: Eu cred că Dennis Man va pleca primul

Pe urmele jucătorului cu 12 goluri marcate în acest sezon de Liga 1 se află nume mari ale Europei, precum AC Milan, Fiorentina sau Sampdoria. Chiar şi Gigi Becali a recunoscut că fotbalistul cotat la 6.5 milioane de euro e primul care va pleca de la FCSB.

"Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum oferta de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează, pentru că am refuzat-o. Adică, de la 15 am scăzut la 14. A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia. Man cred că va pleca… I-am spus 14. Daca dă 14 pleacă, dacă dă 12 nu-l dau", spunea Gigi înainte de Revelion.

Reclamă

22 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 6.5 milioane de euro de transfermarkt.com. Atacantul este cel mai valoros jucător din Liga 1, în acest moment, fiind și golgheterul campionatului.

Man a evoluat în 16 meciuri în acest sezon, în toate competițiile, fiind nevoit să ia o pauză din cauza infectării cu COVID-19, și a reușit să marcheze 15 goluri și să le ofere colegilor 7 pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și