Închide meniul

Un jucător din Premier League și-a făcut praf bolidul de sute de mii de lire! ”Are mai multe puncte decât echipa lui în campionat”

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 13:45

Reclamă
Un jucător din Premier League și-a făcut praf bolidul de sute de mii de lire! ”Are mai multe puncte decât echipa lui în campionat”

Captură Twitter

Lamborghini-ul lui Lys Mousset, de la Sheffield United, a fost făcut praf ieri noapte

Poliția din Yorkshire a confirmat că doi bărbați în jur de 20 de ani au fost arestați azi noapte sub acuzații de conducere sub influența alcoolului după ce supermașina jucătorului lui Sheffield s-a ciocnit de alte două mașini la primele ore ale dimineții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambii bărbați au fost eliberați după ce poliția i-a investigat și nu se știe încă dacă au fost răniți în urma accidentului.

Lys Mousset nu a înscris pentru Shieffield în acest sezon

Lys Mousset (24 de ani) joacă titular pentru Sheffield United, club care se bate la retrogradare în Premier League. El nu a reușit să înscrie în campionat în acest sezon.

Într-o declarație a clubului, oficialii lui Sheffield au anunțat că au luat ”la cunoștință despre imaginile care circulă pe social media și o anchetă internă este în desfășurare”.

Reclamă

Fanii l-au ironizat pe Twitter pe Mousset, glumind că acesta va avea acum mai multe puncte (n.r. de condus) decât are echipa sa în Premier League.

Zona din Sheffield unde s-a petrecut accidentul se află momentan sub restricții de gradul 3, ceea ce le permite cetățenilor să se întâlnească în grupuri de până la șase persoane.

Reclamă 4 / 0/3

Mousset, care câștigă 25.000 de euro pe săptămână la Sheffield, a venit de la Bornemouth în vara lui 2019 pentru 10 milioane de lire.

El este cotat la 12 milioane de euro conform transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și