Închide meniul

Un jucător din Premier League și-a făcut praf bolidul de sute de mii de lire! ”Are mai multe puncte decât echipa lui în campionat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2021, 13:45

Un jucător din Premier League și-a făcut praf bolidul de sute de mii de lire! ”Are mai multe puncte decât echipa lui în campionat”

Captură Twitter

Lamborghini-ul lui Lys Mousset, de la Sheffield United, a fost făcut praf ieri noapte

Poliția din Yorkshire a confirmat că doi bărbați în jur de 20 de ani au fost arestați azi noapte sub acuzații de conducere sub influența alcoolului după ce supermașina jucătorului lui Sheffield s-a ciocnit de alte două mașini la primele ore ale dimineții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ambii bărbați au fost eliberați după ce poliția i-a investigat și nu se știe încă dacă au fost răniți în urma accidentului.

Lys Mousset nu a înscris pentru Shieffield în acest sezon

Lys Mousset (24 de ani) joacă titular pentru Sheffield United, club care se bate la retrogradare în Premier League. El nu a reușit să înscrie în campionat în acest sezon.

Într-o declarație a clubului, oficialii lui Sheffield au anunțat că au luat ”la cunoștință despre imaginile care circulă pe social media și o anchetă internă este în desfășurare”.

Reclamă

Fanii l-au ironizat pe Twitter pe Mousset, glumind că acesta va avea acum mai multe puncte (n.r. de condus) decât are echipa sa în Premier League.

Zona din Sheffield unde s-a petrecut accidentul se află momentan sub restricții de gradul 3, ceea ce le permite cetățenilor să se întâlnească în grupuri de până la șase persoane.

Reclamă 4 / 0/3

Mousset, care câștigă 25.000 de euro pe săptămână la Sheffield, a venit de la Bornemouth în vara lui 2019 pentru 10 milioane de lire.

El este cotat la 12 milioane de euro conform transfermarkt.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și