Închide meniul

Leapșa în Premier League! Un jucător de la Manchester City, investigat pentru o petrecere de Anul Nou. Reacțiile furioase ale fanilor

Gal Dorin Publicat: 3 ianuarie 2021, 11:01

Reclamă
Leapșa în Premier League! Un jucător de la Manchester City, investigat pentru o petrecere de Anul Nou. Reacțiile furioase ale fanilor

profimediaimages

Benjaming Mendy, de la Manchester City, investigat pentru că ar fi încălcat regulile împotriva COVID-19

Manchester City a emis un comunicat prin care echipa se declara ”dezamăgită” de atitudinea lui Benjamin Mendy. The Sun a venit cu știrea că internaționalul francez de 26 de ani a organizat o petrecere la casa sa din Cheshire, încălcând prevederile emise de guvernul britanic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pe câtă vreme este de înțeles că elementele acestui incident au fost interpretate greșit în știri și că jucătorul și-a cerut scuze pentru greșeala sa, clubul este dezamăgit să afle despre acțiunile sale și a demarat o investigație internă”, au declarat oficialii lui City conform englezilor de la BBC.

Fanii au explodat pe Twitter împotriva francezului și îi cer clubului să îl vândă sau măcar să îl trimită sub formă de împrumut, mai ales că Mendy a fost mai mult accidentat de când a venit sub comanda lui Pep Guardiola, lovindu-se de două ori la genunchi.

Reclamă

”Îmi pare rău, dar eu am terminat cu el. Câte șanse ar trebui să îi dăm? Singurul lucru de care ar trebui să-i pese este să redevină jucătorul pe care City l-a cumpărat. Îl face pe (Mario) Balotelli să arate ca un înger”, a scris un fan supărat.

Jucătorii din Premier League continuă să încalce regulile împotriva COVID-19

De altfel, Benjamin Mendy nu este singurul jucător care a fost criticat pentru încălcarea regulamentelor.

Tottenham a pus sub investigație trei jucători de-ai săi după ce aceștia au participat la o petrecere de Crăciun, în timp ce Fulham îl cercetează pentru același lucru pe atacantul Aleksandar Mitrovic.

Reclamă 4 / 0/3

Roy Hodgson, managerul celor de la Crystal Palace, și-a cerut scuze după ce mijlocașul Luka Milivojevic a fost pozat cu Mitrovic în cadrul unui eveniment la Londra.

Meciul lui Fulham contra celor de la Burnley a fost anulat după o creștere a cazurilor de COVID-19 de la club, în timp ce Manchester City și-a anulat meciul împotriva lui Everton, programat pentru 28 decembrie 2020, din același motiv. 

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și