Închide meniul

Leapșa în Premier League! Un jucător de la Manchester City, investigat pentru o petrecere de Anul Nou. Reacțiile furioase ale fanilor

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 3 ianuarie 2021, 11:01

Leapșa în Premier League! Un jucător de la Manchester City, investigat pentru o petrecere de Anul Nou. Reacțiile furioase ale fanilor

profimediaimages

Benjaming Mendy, de la Manchester City, investigat pentru că ar fi încălcat regulile împotriva COVID-19

Manchester City a emis un comunicat prin care echipa se declara ”dezamăgită” de atitudinea lui Benjamin Mendy. The Sun a venit cu știrea că internaționalul francez de 26 de ani a organizat o petrecere la casa sa din Cheshire, încălcând prevederile emise de guvernul britanic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pe câtă vreme este de înțeles că elementele acestui incident au fost interpretate greșit în știri și că jucătorul și-a cerut scuze pentru greșeala sa, clubul este dezamăgit să afle despre acțiunile sale și a demarat o investigație internă”, au declarat oficialii lui City conform englezilor de la BBC.

Fanii au explodat pe Twitter împotriva francezului și îi cer clubului să îl vândă sau măcar să îl trimită sub formă de împrumut, mai ales că Mendy a fost mai mult accidentat de când a venit sub comanda lui Pep Guardiola, lovindu-se de două ori la genunchi.

Reclamă

”Îmi pare rău, dar eu am terminat cu el. Câte șanse ar trebui să îi dăm? Singurul lucru de care ar trebui să-i pese este să redevină jucătorul pe care City l-a cumpărat. Îl face pe (Mario) Balotelli să arate ca un înger”, a scris un fan supărat.

Jucătorii din Premier League continuă să încalce regulile împotriva COVID-19

De altfel, Benjamin Mendy nu este singurul jucător care a fost criticat pentru încălcarea regulamentelor.

Tottenham a pus sub investigație trei jucători de-ai săi după ce aceștia au participat la o petrecere de Crăciun, în timp ce Fulham îl cercetează pentru același lucru pe atacantul Aleksandar Mitrovic.

Reclamă 4 / 0/3

Roy Hodgson, managerul celor de la Crystal Palace, și-a cerut scuze după ce mijlocașul Luka Milivojevic a fost pozat cu Mitrovic în cadrul unui eveniment la Londra.

Meciul lui Fulham contra celor de la Burnley a fost anulat după o creștere a cazurilor de COVID-19 de la club, în timp ce Manchester City și-a anulat meciul împotriva lui Everton, programat pentru 28 decembrie 2020, din același motiv. 

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și