Închide meniul

Real Madrid – Celta Vigo 2-0. "Galacticii" sunt primii în La Liga, dar au avut cifre dezastruoase. Nu i s-a mai întâmplat aşa ceva lui Zidane

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2021, 6:50

Reclamă
Real Madrid – Celta Vigo 2-0. "Galacticii" sunt primii în La Liga, dar au avut cifre dezastruoase. Nu i s-a mai întâmplat aşa ceva lui Zidane

Profimediaimages

Real Madrid a câştigat, dar nu a confirmat

Lucas Vazquez şi Asensio au fost decisivi în victoria "galacticilor" din etapa a 17-a. Amândoi au contribuit cu câte un gol şi o pasă decisivă. Lucas a deschis scorul în minutul 6 şi a oferit un assist pentru Asensio în minutul 53.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane, reacţie după victoria obţinută de Real Madrid cu Celta Vigo

Chiar dacă a fost gazdă, gruparea blanco a suferit serios împotriva galicienilor. Real Madrid a avut numai 41% posesie, un record negativ, acasă, în era Zidane.

Niciodată nu au mai ţinut atât de puţin de minge starurile celei mai titrate echipe de pe continent. Chiar şi aşa, antrenorul Realului a surprins la conferinţa de presă.

"Am jucat un meci complet, de la început până la final. Am controlat disputa, am făcut pressing şi am recuperat mingea. Am făcut totul bine! 

Reclamă

Ne simţim bine, în ultimele nouă dispute am obţinut trei victorii şi am înregistrat trei remize. Mai avem de jucat multe meciuri, trebuie să ţinem lucrurile sub control", a declarat Zinedine Zidane.

Pentru madrileni urmează duelul din campionat, cu Osasuna, după care o va întâlni pe Athletic Bilbao în semifinalele Supercupei. Pentru trofeu s-ar putea lupta chiar cu Barcelona. Catalanii o întâlnesc în penultimul act pe Real Sociedad.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie Vezi toate știrile
Citește și