Închide meniul

VIDEO | Neymar, ironic după ancheta autorităților: ”Nu e o petrecere de 500 de persoane, nu?”. Cum s-a apărat starul lui PSG

Gal Dorin Publicat: 1 ianuarie 2021, 14:36

Reclamă
VIDEO | Neymar, ironic după ancheta autorităților: ”Nu e o petrecere de 500 de persoane, nu?”. Cum s-a apărat starul lui PSG

profimediaimages

Neymar a ironizat zvonurile referitoare la petrecerea sa

Starul brazilian al lui PSG a postat un filmuleț cu pregătirile pentru Anul Nou, lăsând să se vadă o organizare care putea găzdui maxim 40 de persoane, în niciun caz 500.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scaunele erau aranjate strategic pentru a lăsa suficient spațiu între invitați, respectând astfel distanța socială.

”Decoraţiuni minunate pentru această cină frumoasă, discretă, acasă, cu distanţare socială. Şi nu este pentru 500 de oameni, nu-i aşa?”, a râs ironic Neymar.

Mai mult, ”Ney” postase și un filmuleț în care se vede cum îi sunt recoltate probe pentru încă un test de COVID-19 cu mesajul ”Acesta este testul cu numărul 50 pentru mine”.

Reclamă

Neymar, anchetat pentru că ar fi plănuit o petrecere cu 500 de persoane

Se pare că procuratura braziliană a deschis o anchetă referitoare la uriașa petrecere pe care starul brazilian ar fi vrut să o organizeze cu prilejul finalului de an la vila sa din apropiere de Rio de Janeiro.

Autoritățile din Rio de Janeiro au anunțat astfel că au deschis o anchetă după ce au primit mai multe plângeri care și-au bazat acuzațiile pe informațiile venite din presă.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, procurorii au cerut atât fotbalistului cât și celor care administrează domeniul pe care se află vila să ofere detalii clare și ample referitoare la dimensiunea petrecerii, numărul de invitați și măsurile sanitare care vor fi luate.

Autoritățile au recunoscut însă la acel moment că nu pot face mare lucru în legătură cu aceasta.

Motivul este că legea statului Rio de Janeiro nu interzice în acest moment petrecerile din reședințele private, lăsându-le la latitudinea cetățenilor.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și