Închide meniul

VIDEO | Neymar, ironic după ancheta autorităților: ”Nu e o petrecere de 500 de persoane, nu?”. Cum s-a apărat starul lui PSG

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 ianuarie 2021, 14:36

VIDEO | Neymar, ironic după ancheta autorităților: ”Nu e o petrecere de 500 de persoane, nu?”. Cum s-a apărat starul lui PSG

profimediaimages

Neymar a ironizat zvonurile referitoare la petrecerea sa

Starul brazilian al lui PSG a postat un filmuleț cu pregătirile pentru Anul Nou, lăsând să se vadă o organizare care putea găzdui maxim 40 de persoane, în niciun caz 500.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scaunele erau aranjate strategic pentru a lăsa suficient spațiu între invitați, respectând astfel distanța socială.

”Decoraţiuni minunate pentru această cină frumoasă, discretă, acasă, cu distanţare socială. Şi nu este pentru 500 de oameni, nu-i aşa?”, a râs ironic Neymar.

Mai mult, ”Ney” postase și un filmuleț în care se vede cum îi sunt recoltate probe pentru încă un test de COVID-19 cu mesajul ”Acesta este testul cu numărul 50 pentru mine”.

Reclamă

Neymar, anchetat pentru că ar fi plănuit o petrecere cu 500 de persoane

Se pare că procuratura braziliană a deschis o anchetă referitoare la uriașa petrecere pe care starul brazilian ar fi vrut să o organizeze cu prilejul finalului de an la vila sa din apropiere de Rio de Janeiro.

Autoritățile din Rio de Janeiro au anunțat astfel că au deschis o anchetă după ce au primit mai multe plângeri care și-au bazat acuzațiile pe informațiile venite din presă.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, procurorii au cerut atât fotbalistului cât și celor care administrează domeniul pe care se află vila să ofere detalii clare și ample referitoare la dimensiunea petrecerii, numărul de invitați și măsurile sanitare care vor fi luate.

Autoritățile au recunoscut însă la acel moment că nu pot face mare lucru în legătură cu aceasta.

Motivul este că legea statului Rio de Janeiro nu interzice în acest moment petrecerile din reședințele private, lăsându-le la latitudinea cetățenilor.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și