Închide meniul

Pep Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Aguero! Harry Kane, dorit la Manchester City. Bomba începutului de an în Premier League

Gal Dorin Publicat: 1 ianuarie 2021, 11:30

Reclamă
Pep Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Aguero! Harry Kane, dorit la Manchester City. Bomba începutului de an în Premier League

profimediaimages

Harry Kane ar fi dorit de Manchester City în locul lui Sergio Aguero

Mutarea are firește legătură și cu contractul lui Sergio Aguero care va expira în vară. Astfel, legenda argentiniană va deveni liberă de contract, iar Pep Guardiola caută un înlocuitor pe termen lung pentru atacantul cu cele mai multe goluri din istorie lui Manchester City: 256.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane ar fi principala țintă a ”cetățenilor”, raportează englezii de la The Sun, citând la rândul lor cotidianul Bild.

Harry Kane îl poate înlocui pe Sergio Aguero la Manchester City

Aguero (32 de ani) a fost limitat la doar patru apariții în Premier League în acest sezon, iar Guardiola și-ar dori un atacant ceva mai consistent.

Harry Kane, care și-a obținut locul printre cei mai buni atacanți ai lumii în ultimii ani, a reușit să marcheze 204 goluri din 2014 și până acum pentru echipa nord-londoneză.

Chiar dacă Jose Mourinho l-a folosit într-un rol ceva mai adânc în acest sezon, Kane a continuat să fie eficient și a reușit 16 goluri și 10 assist-uri.

Reclamă

Kane mai are peste trei ani de contract cu Tottenham, dar încă nu a reușit să câștige un trofeu major cu echipa pregătită acum de Jose Mourinho. El chiar a declarat la un moment dat că ar putea să fie forțat să plece în altă parte dacă nu va reuși o performanță importantă cu Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și