Închide meniul

Pep Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Aguero! Harry Kane, dorit la Manchester City. Bomba începutului de an în Premier League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 ianuarie 2021, 11:30

Pep Guardiola i-a găsit înlocuitor lui Aguero! Harry Kane, dorit la Manchester City. Bomba începutului de an în Premier League

profimediaimages

Harry Kane ar fi dorit de Manchester City în locul lui Sergio Aguero

Mutarea are firește legătură și cu contractul lui Sergio Aguero care va expira în vară. Astfel, legenda argentiniană va deveni liberă de contract, iar Pep Guardiola caută un înlocuitor pe termen lung pentru atacantul cu cele mai multe goluri din istorie lui Manchester City: 256.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harry Kane ar fi principala țintă a ”cetățenilor”, raportează englezii de la The Sun, citând la rândul lor cotidianul Bild.

Harry Kane îl poate înlocui pe Sergio Aguero la Manchester City

Aguero (32 de ani) a fost limitat la doar patru apariții în Premier League în acest sezon, iar Guardiola și-ar dori un atacant ceva mai consistent.

Harry Kane, care și-a obținut locul printre cei mai buni atacanți ai lumii în ultimii ani, a reușit să marcheze 204 goluri din 2014 și până acum pentru echipa nord-londoneză.

Chiar dacă Jose Mourinho l-a folosit într-un rol ceva mai adânc în acest sezon, Kane a continuat să fie eficient și a reușit 16 goluri și 10 assist-uri.

Reclamă

Kane mai are peste trei ani de contract cu Tottenham, dar încă nu a reușit să câștige un trofeu major cu echipa pregătită acum de Jose Mourinho. El chiar a declarat la un moment dat că ar putea să fie forțat să plece în altă parte dacă nu va reuși o performanță importantă cu Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și