Închide meniul

UPDATE | Detalii de ultimă oră din Turcia. Momente tragice prin care trece Elabdellaoui. Mesaje de încurajare de la rivali

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2021, 9:08

Reclamă
UPDATE | Detalii de ultimă oră din Turcia. Momente tragice prin care trece Elabdellaoui. Mesaje de încurajare de la rivali

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

O petardă a explodat în mâna lui Omar Elabdellaoui

UPDATE: Jurnaliștii de la Sabah susțin că Omar Elabdellaoui a pus la cale un adevărat spectacol pirotehnic. Acesta a încercat astfel să-și facă fericit copilul său, care prezintă sindromul Down. Au fost probleme, iar una dintre artificii i-a explodat în mână. Sursei citată anunță că este un risc foarte ridicat ca norvegianul să nu mai vadă cu un ochi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omar Elabdellaoui, în spital după explozia unei petarde

Conform spaniolilor de la AS, jucătorul de 29 de ani riscă să își piardă vederea. Acesta este totuși într-o stare stabilă și viața nu i-a fost pusă în pericol în niciun moment.

Imediat după nefericitul incident din noaptea de Revelion, Omar a primit sute de mesaje de încurajare. La spital a venit de urgență medicul clubului care este pe primul loc în campionatul Turciei, dar și antrenorul Fatih Terim. Și fostul jucător al lui Atletico și Barcelona, Arda Turan, s-a grăbit să ajungă acolo și a stat toată noaptea în sala de așteptare.

Fenerbahce și Beșiktaș au uitat de rivalitate și au transmis mesaje de încurajare pentru norvegianul al cărui carieră este pusă în pericol. "Îi dorim lui Omar Elabdellaoui multă sănătate și să revină cât mai repede", au postat alb-negrii pe Twitter.

Reclamă

Anunțul făcut de Galatasaray după incidentul în care a fost implicat Omar Elabdellaoui

"Jucătorul nostru, Omar Elabdellaoui, a fost dus la spital după un accident nefericit suferit la domiciliul său. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală. Omar are arsuri pe față și a fost rănit la ochi. Vom afla mai multe detalii după examinări ulterioare", se anunță în comunicatul clubului.

Omar Elabdellaoui a ajuns în urmă cu șase luni la Galatasaray. A fost adus de la Olympiacos și a evoluat în 10 meciuri din campionatul Turciei.

Fundașul norvegian tocmai a jucat împotriva selecționatei României în Liga Națiunilor. I-a ajutat pe nordici să câștige cu 4-0, în meciul în care Erling Haaland a reușit un hat-trick.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și