Închide meniul

UPDATE | Detalii de ultimă oră din Turcia. Momente tragice prin care trece Elabdellaoui. Mesaje de încurajare de la rivali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2021, 9:08

UPDATE | Detalii de ultimă oră din Turcia. Momente tragice prin care trece Elabdellaoui. Mesaje de încurajare de la rivali

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

O petardă a explodat în mâna lui Omar Elabdellaoui

UPDATE: Jurnaliștii de la Sabah susțin că Omar Elabdellaoui a pus la cale un adevărat spectacol pirotehnic. Acesta a încercat astfel să-și facă fericit copilul său, care prezintă sindromul Down. Au fost probleme, iar una dintre artificii i-a explodat în mână. Sursei citată anunță că este un risc foarte ridicat ca norvegianul să nu mai vadă cu un ochi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omar Elabdellaoui, în spital după explozia unei petarde

Conform spaniolilor de la AS, jucătorul de 29 de ani riscă să își piardă vederea. Acesta este totuși într-o stare stabilă și viața nu i-a fost pusă în pericol în niciun moment.

Imediat după nefericitul incident din noaptea de Revelion, Omar a primit sute de mesaje de încurajare. La spital a venit de urgență medicul clubului care este pe primul loc în campionatul Turciei, dar și antrenorul Fatih Terim. Și fostul jucător al lui Atletico și Barcelona, Arda Turan, s-a grăbit să ajungă acolo și a stat toată noaptea în sala de așteptare.

Fenerbahce și Beșiktaș au uitat de rivalitate și au transmis mesaje de încurajare pentru norvegianul al cărui carieră este pusă în pericol. "Îi dorim lui Omar Elabdellaoui multă sănătate și să revină cât mai repede", au postat alb-negrii pe Twitter.

Reclamă

Anunțul făcut de Galatasaray după incidentul în care a fost implicat Omar Elabdellaoui

"Jucătorul nostru, Omar Elabdellaoui, a fost dus la spital după un accident nefericit suferit la domiciliul său. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală. Omar are arsuri pe față și a fost rănit la ochi. Vom afla mai multe detalii după examinări ulterioare", se anunță în comunicatul clubului.

Omar Elabdellaoui a ajuns în urmă cu șase luni la Galatasaray. A fost adus de la Olympiacos și a evoluat în 10 meciuri din campionatul Turciei.

Fundașul norvegian tocmai a jucat împotriva selecționatei României în Liga Națiunilor. I-a ajutat pe nordici să câștige cu 4-0, în meciul în care Erling Haaland a reușit un hat-trick.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și