Închide meniul

Dennis Man a vorbit despre plecarea de la FCSB. "15 milioane de euro e o sumă mare". Ce așteaptă golgheterul Ligii 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2020, 9:20

Reclamă
Dennis Man a vorbit despre plecarea de la FCSB. "15 milioane de euro e o sumă mare". Ce așteaptă golgheterul Ligii 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man ar putea fi transferat de Fiorentina

Fiorentina a făcut deja o ofertă concretă pentru atacantul de 22 de ani, care a înscris 12 goluri în 14 apariții din Liga 1. Echipa din Serie A încă nu a îndeplinit cerințele patronului roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man ar putea juca în Serie A

"Sunt imun la ce se scrie. La început mă deranja dacă se scria negativ, dacă se scria pozitiv eram fericit, acum sunt echilibrat. E o sumă mare cea de 15 milioane de euro avansată de Gigi Becali. Rămâne că eu să mă antrenez, să muncesc, când va fi momentul să plec… Toți să cadă de comun acord", a declarat Dennis Man pentru Prosport.

Autor al unei duble în derby-ul cu Universitatea Craiova, Man va afla până la reluarea campionatului dacă trebuie să își facă bagajele. Pe primul loc în Liga 1, FCSB joacă împotriva lui Astra pe 15 ianuarie.

Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum ofertă de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează pentru că am refuzat-o și am scăzut de la 15, la 14.

A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia, oferta. Man cred că va pleca… I-am spus 14 milioane. Dacă dă 14, pleaca, dacă dă 12, nu-l dau”, a anunțat Gigi Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” Vezi toate știrile
Citește și