Închide meniul

Dennis Man a vorbit despre plecarea de la FCSB. "15 milioane de euro e o sumă mare". Ce așteaptă golgheterul Ligii 1

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2020, 9:20

Dennis Man a vorbit despre plecarea de la FCSB. "15 milioane de euro e o sumă mare". Ce așteaptă golgheterul Ligii 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man ar putea fi transferat de Fiorentina

  • Dennis Man este golgheterul la zi din Liga 1
  • Cota lui de piață a crescut la 6.5 milioane de euro

Fiorentina a făcut deja o ofertă concretă pentru atacantul de 22 de ani, care a înscris 12 goluri în 14 apariții din Liga 1. Echipa din Serie A încă nu a îndeplinit cerințele patronului roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man ar putea juca în Serie A

"Sunt imun la ce se scrie. La început mă deranja dacă se scria negativ, dacă se scria pozitiv eram fericit, acum sunt echilibrat. E o sumă mare cea de 15 milioane de euro avansată de Gigi Becali. Rămâne că eu să mă antrenez, să muncesc, când va fi momentul să plec… Toți să cadă de comun acord", a declarat Dennis Man pentru Prosport.

Autor al unei duble în derby-ul cu Universitatea Craiova, Man va afla până la reluarea campionatului dacă trebuie să își facă bagajele. Pe primul loc în Liga 1, FCSB joacă împotriva lui Astra pe 15 ianuarie.

Reclamă

Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum ofertă de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează pentru că am refuzat-o și am scăzut de la 15, la 14.

A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia, oferta. Man cred că va pleca… I-am spus 14 milioane. Dacă dă 14, pleaca, dacă dă 12, nu-l dau”, a anunțat Gigi Becali.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”