Închide meniul

VIDEO | Mario Balotelli, debut de foc la Monza: Gol după doar cinci minute! Cum a ajuns italianul la noua echipă a lui Silvio Berlusconi

Gal Dorin Publicat: 30 decembrie 2020, 15:45

Reclamă
VIDEO | Mario Balotelli, debut de foc la Monza: Gol după doar cinci minute! Cum a ajuns italianul la noua echipă a lui Silvio Berlusconi

profimediaimages

Mario Balotelli a debutat cu gol pentru Monza

Mario Balotelli, care este încă iubit de mulți oameni de fotbal din Italia, inclusiv de controversatul agent Mino Raiola, s-a îmbarcat în ”ultimul tren” al carierei la Monta, echipa patronată de Silvio Berlusconi și Adriano Galliani, foștii șefi de la Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El caută să răsplătească încrederea și a deschis scorul după doar 5 minute în partida dintre Monza și Salernitana, în etapa a 16-a din Serie B. El a primit o centrare excelentă și a împins mingea în poartă cu simplitate.

Mario Balotelli își caută ultimele speranțe la Monza

După ce a început deceniul drept unul dintre cei mai promițători atacanți de pe continent, Balotelli a continuat să decadă din cauza problemelor de comportament.

El a încercat să își relanseze cariera la Bresia în sezonul trecut, părând situația ideală după ce echipa din orașul natal promovase în Serie A. Echipa a retrogradat însă la finalul stagiunii, iar el a devenit liber de contract, conform unei clauze.

Reclamă

După câteva luni în care mai multe echipe, inclusiv campioana CFR Cluj, au fost vehiculate ca fiind viitoarea destinație a controversatului fotbalist, Balotelli a primit o mână de ajutor de la oamenii cu care a colaborat la Milan: Berlusconi și Galliani.

Pentru Mario este ultimul tren. A renunţat la un contract în Brazilia, dar i-am spus că acesta e ultimul tren. Îl iubim mult, este un jucător cu calităţi fizice şi tehnice. Are doar 30 de ani, nu înţelegem de ce nu se poate lucra cu el", declara la acel moment Adriano Galliani.

Se pare că Balotelli este hotărât să își ridice cota la care a ajuns în acest moment. Doar 3 milioane de euro, conform transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și