Închide meniul

S-a întors roata în "Scandalul Colţescu"! I-a numit "ţigani" pe români şi a fost aspru sancţionat. Ce a păţit antrenorul lui Başakşehir

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2020, 11:50

S-a întors roata în "Scandalul Colţescu"! I-a numit "ţigani" pe români şi a fost aspru sancţionat. Ce a păţit antrenorul lui Başakşehir

Profimediaimages

Okan Buruk a fost suspendat pentru o reacţie la adresa arbitrului

Este chiar cel care a fost implicat în "Cazul Colţescu" şi a fost surprins având o reacţie nepotrivită în timpul meciului dintre PSG şi Başakşehir, din Champions League. "În ţara mea, românii sunt ţigani", le-a transmis Buruk arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Okan Buruk, pedepsit drastic în Turcia

Până să afle decizia finală a UEFA în cazul de rasism, Okan Buruk a izbucnit şi în campionat. A avut un comportament nesportiv la adresa arbitrului derby-ului Fenerbahce – Başakşehir, scor 1-4. Nemulţumit de deciziile "centralului", antrenorul oaspeţilor a ieşit la atac şi a văzut imediat cartonaşul roşu. Pentru acea ieşire în decor a fost suspendat cinci meciuri şi amendat cu 38.000 de lire turceşti (n.r 4.200 de euro).

Buruk riscă să fie demis de la campioana Turciei. Cu el pe bancă, gruparea din Istanbul a ajuns la şase meciuri la rând fără victorie. A ajuns pe locul 16 în clasament, la numai 4 puncte de ocupantele locurilor retrogradabile.

Başakşehir a cerut suspendarea pe viaţă a lui Sebastian Colţescu

Scandalul de la meciul dintre PSG şi Başakşehir a avut loc în minutul 14, când Sebastian Colţescu l-a chemat pe Ovidiu Haţegan la marginea terenului ca să îl elimine pe Pierre Webo. "Ăla negru de acolo. Nu se poate aşa ceva! Du-te şi verifică!", a fost reacţia care a dus la întreruperea partidei.

"Acești arbitri trebuie să aibă interdicție pe viață. Aceasta este cererea noastră. Desigur, se vor face studiile necesare. Dar cerem acest lucru pe bună dreptate. Webo nu are de ce să-și facă griji. Ar trebui să ne supărăm cu toții în locul lui Webo. Întreaga Europă, întreaga lume ar trebui să se gândească.

Reclamă

Ar trebui să existe o astfel de pedeapsă încât nimeni din lume să nu îndrăznească să o facă din nou. 8 decembrie în lume, Europa, Turcia, cred că va fi amintită ca o noapte de rezistență pentru întregul sport mondial", a transmis preşedintele lui Başakşehir, Goksel Gumusdag.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și