Închide meniul

S-a întors roata în "Scandalul Colţescu"! I-a numit "ţigani" pe români şi a fost aspru sancţionat. Ce a păţit antrenorul lui Başakşehir

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2020, 11:50

S-a întors roata în "Scandalul Colţescu"! I-a numit "ţigani" pe români şi a fost aspru sancţionat. Ce a păţit antrenorul lui Başakşehir

Profimediaimages

Okan Buruk a fost suspendat pentru o reacţie la adresa arbitrului

  • Okan Buruc, pedepsit de Comisia de Disciplină
  • Ce decizie s-a luat în privinţa antrenorului de la Başakşehir

Este chiar cel care a fost implicat în "Cazul Colţescu" şi a fost surprins având o reacţie nepotrivită în timpul meciului dintre PSG şi Başakşehir, din Champions League. "În ţara mea, românii sunt ţigani", le-a transmis Buruk arbitrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Okan Buruk, pedepsit drastic în Turcia

Până să afle decizia finală a UEFA în cazul de rasism, Okan Buruk a izbucnit şi în campionat. A avut un comportament nesportiv la adresa arbitrului derby-ului Fenerbahce – Başakşehir, scor 1-4. Nemulţumit de deciziile "centralului", antrenorul oaspeţilor a ieşit la atac şi a văzut imediat cartonaşul roşu. Pentru acea ieşire în decor a fost suspendat cinci meciuri şi amendat cu 38.000 de lire turceşti (n.r 4.200 de euro).

Buruk riscă să fie demis de la campioana Turciei. Cu el pe bancă, gruparea din Istanbul a ajuns la şase meciuri la rând fără victorie. A ajuns pe locul 16 în clasament, la numai 4 puncte de ocupantele locurilor retrogradabile.

Reclamă

Başakşehir a cerut suspendarea pe viaţă a lui Sebastian Colţescu

Scandalul de la meciul dintre PSG şi Başakşehir a avut loc în minutul 14, când Sebastian Colţescu l-a chemat pe Ovidiu Haţegan la marginea terenului ca să îl elimine pe Pierre Webo. "Ăla negru de acolo. Nu se poate aşa ceva! Du-te şi verifică!", a fost reacţia care a dus la întreruperea partidei.

"Acești arbitri trebuie să aibă interdicție pe viață. Aceasta este cererea noastră. Desigur, se vor face studiile necesare. Dar cerem acest lucru pe bună dreptate. Webo nu are de ce să-și facă griji. Ar trebui să ne supărăm cu toții în locul lui Webo. Întreaga Europă, întreaga lume ar trebui să se gândească.

Reclamă

Ar trebui să existe o astfel de pedeapsă încât nimeni din lume să nu îndrăznească să o facă din nou. 8 decembrie în lume, Europa, Turcia, cred că va fi amintită ca o noapte de rezistență pentru întregul sport mondial", a transmis preşedintele lui Başakşehir, Goksel Gumusdag.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 26 mart., 14:00
Sebastian Colţescu riscă să fie exclus din arbitraj după ce numele lui apare în stenogramele discuţiilor dintre Niculae şi Bocciu
Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari
Liga 1 • 6 mart., 17:00
Pedeapsă mărită pentru Mihai Pintilii, după eliminarea din meciul cu Voluntari! Când va putea reveni pe banca FCSB-ului
Cine arbitrează FC Voluntari - FCSB! Arbitrul i-a anulat un gol lui Florinel Coman în acest sezon
Liga 1 • 28 feb., 11:45
Cine arbitrează FC Voluntari – FCSB! Arbitrul i-a anulat un gol lui Florinel Coman în acest sezon
Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a a ieşit la atac
Liga 1 • 10 feb., 8:48
Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a ieşit la atac: „Mai trebuiau pistoale să ne împuşte! Ca ăia care sparg bănci”
Sebastian Colțescu va arbitra derby-ul CFR Cluj - Rapid
Liga 1 • 9 feb., 15:35
Sebastian Colțescu va arbitra derby-ul CFR Cluj – Rapid. Este printre cei mai criticaţi „centrali” de Gigi Becali