Închide meniul

"Discut cu başkanul când doresc eu!" Şumudică joacă tare cu şeful lui Gaziantep. "A fost mingea în terenul lor şi au pierdut-o"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 14:19

"Discut cu başkanul când doresc eu!" Şumudică joacă tare cu şeful lui Gaziantep. "A fost mingea în terenul lor şi au pierdut-o"

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică, mesaj dur pentru başkanul lui Gaziantep

Marius Şumudică mai are contract până la finalul sezonului. El a declarat că are oferte importante din ţările arabe, dar preşedintele lui Gaziantep l-a anunţat săptămâna trecută că negocierile se vor purta abia la primăvară. După victoria de ieri, cu Alanyaspor, termenul a fost devansat "după Anul Nou".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Nimeni nu-și explică de ce au așteptat atât"

”Acum eu discut cu bașkanul când doresc eu! A fost mingea în terenul lor și au pierdut-o! Și fanii sunt dezamăgiți, nimeni nu-și explică de ce au așteptat atât.

Bașkanii voiau să stăm de vorbă în aprilie, ei credeau că eu îi mai aștept, stăteam după ei când contractul expiră în mai!

În cariera mea de antrenor nu am stat o lună acasă! Nu așteptam eu bașkanul în aprilie, trece și Mărțișorul, și mucenicii…

Există tatonări, discuții cu fel de fel de impresari care mă sună, dar vreau să duc la bun sfârșit acest sezon aici”, a spus Şumudică la Digi Sport.

Reclamă

Marius Şumudică: "Fanii sunt păcăliţi"

Şumudică nu a mai pierdut de 15 meciuri, în toate competiţiile, iar în campionat este pe locul al treilea. După 3-1 cu Alanyaspor, fostul lider, antrenorul român a declarat că îşi doreşte să rămână la echipă.

"Sunt păcăliţi. Ei nu ştiu că până acum nu a vorbit cu mine nimeni de la club despre reînnoirea contractului. Eu nu vreau sa cer un contract nou. Doar vreau să îi informez că nu Şumudică este cel care vrea să plece de la Gaziantep", a spus Şumudică.

Explicaţiile date de şeful lui Marius Şumudică

Şumudică este singurul antrenor străin din Super Lig. Başkanul care l-a adus la Gaziantep a rămas doar cu o funcţie onorifică, iar cel care i-a luat locul simt acum presiunea fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

"Eu privesc pe termen lung. Am câștigat trei meciuri, dar nu vom avea succes imediat. Am spus că vom evalua situația în martie sau aprilie. Acum, în ultimele patru etape, am întâlnit patru echipe foarte importante. Am bătut Bașakșehir, Fenerbahce, Kasimpasa și liderul Alanyaspor.

Niciuna dintre aceste victorii nu a venit accidental. Antrenorul nostru vrea să rămână. Sper că vom putea negocia după Anul Nou", a spus preşedintele lui Gaziantep, Mehmet Buyukekşi.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și