Închide meniul

"Discut cu başkanul când doresc eu!" Şumudică joacă tare cu şeful lui Gaziantep. "A fost mingea în terenul lor şi au pierdut-o"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 14:19

"Discut cu başkanul când doresc eu!" Şumudică joacă tare cu şeful lui Gaziantep. "A fost mingea în terenul lor şi au pierdut-o"

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică, mesaj dur pentru başkanul lui Gaziantep

  • Marius Şumudică, mesaj pentru şefii lui Gaziantep
  • Antrenorul român are contract până la finalul sezonului

Marius Şumudică mai are contract până la finalul sezonului. El a declarat că are oferte importante din ţările arabe, dar preşedintele lui Gaziantep l-a anunţat săptămâna trecută că negocierile se vor purta abia la primăvară. După victoria de ieri, cu Alanyaspor, termenul a fost devansat "după Anul Nou".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică: "Nimeni nu-și explică de ce au așteptat atât"

”Acum eu discut cu bașkanul când doresc eu! A fost mingea în terenul lor și au pierdut-o! Și fanii sunt dezamăgiți, nimeni nu-și explică de ce au așteptat atât.

Bașkanii voiau să stăm de vorbă în aprilie, ei credeau că eu îi mai aștept, stăteam după ei când contractul expiră în mai!

În cariera mea de antrenor nu am stat o lună acasă! Nu așteptam eu bașkanul în aprilie, trece și Mărțișorul, și mucenicii…

Există tatonări, discuții cu fel de fel de impresari care mă sună, dar vreau să duc la bun sfârșit acest sezon aici”, a spus Şumudică la Digi Sport.

Reclamă

Marius Şumudică: "Fanii sunt păcăliţi"

Şumudică nu a mai pierdut de 15 meciuri, în toate competiţiile, iar în campionat este pe locul al treilea. După 3-1 cu Alanyaspor, fostul lider, antrenorul român a declarat că îşi doreşte să rămână la echipă.

"Sunt păcăliţi. Ei nu ştiu că până acum nu a vorbit cu mine nimeni de la club despre reînnoirea contractului. Eu nu vreau sa cer un contract nou. Doar vreau să îi informez că nu Şumudică este cel care vrea să plece de la Gaziantep", a spus Şumudică.

Explicaţiile date de şeful lui Marius Şumudică

Şumudică este singurul antrenor străin din Super Lig. Başkanul care l-a adus la Gaziantep a rămas doar cu o funcţie onorifică, iar cel care i-a luat locul simt acum presiunea fanilor.

Reclamă 4 / 0/3

"Eu privesc pe termen lung. Am câștigat trei meciuri, dar nu vom avea succes imediat. Am spus că vom evalua situația în martie sau aprilie. Acum, în ultimele patru etape, am întâlnit patru echipe foarte importante. Am bătut Bașakșehir, Fenerbahce, Kasimpasa și liderul Alanyaspor.

Niciuna dintre aceste victorii nu a venit accidental. Antrenorul nostru vrea să rămână. Sper că vom putea negocia după Anul Nou", a spus preşedintele lui Gaziantep, Mehmet Buyukekşi.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Şumudică a primit "interzis" la Rapid
Liga 1 • 17 apr., 20:21
„E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi”
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 16 apr., 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16 apr., 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 16 apr., 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi
"Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!" Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 16 apr., 16:38
„Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi