Închide meniul

EXCLUSIV | Nebunia anului 2021 în fotbalul românesc, anunțată de Dumitru Dragomir: ”Îi batem în ambele părți”

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2020, 19:16

Reclamă
EXCLUSIV | Nebunia anului 2021 în fotbalul românesc, anunțată de Dumitru Dragomir: ”Îi batem în ambele părți”

Hepta

Dumitru Dragomir

Naționala lui Rădoi se va bate cu Germania pentru un loc la Campionatul Mondial din Qatar. Și Mutu vă da bătălii cu nemții la Campionatul European de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir e convins că cele două naționale ale României vor câștiga ambele dueluri cu nemții.

Domne, toată lumea zice că o vedem noi ce patim! Eu spun că îi batem și pe nemți în ambele părți. Le-am dat 4 pe Giulești. Mie mi-e frică mai mult de Georgia, de Macedonia de Nord. Eu am fost în Macedonia cu echipa naționala Under 16, unde joacă nepotul meu și am văzut ce condiții sunt create. E peste România de departe și ce preocupare au pentru fotbal, nemaipomenită. Toți copiii fac câte două antrenamente pe zi. La noi fac trei pe săptămână”, a spus Dumitru Dragomir în exclusivitate la Antena Sport.

Grupa României în preliminariile pentru Campionatul Mondial 

România lui Mirel Rădoi are o misiune dificilă în preliminariile Campionatului Mondial. Germania e cel mai tare adversar din grupă.

Grupa J

Reclamă

Grupa României U21 la Campionatul European 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și