Închide meniul

Islandezii l-au pus pe Thor selecționer! Adversara României l-a adus pe un fost coleg al lui Adrian Mutu pe banca tehnică

Gal Dorin Publicat: 22 decembrie 2020, 18:35

Reclamă
Islandezii l-au pus pe Thor selecționer! Adversara României l-a adus pe un fost coleg al lui Adrian Mutu pe banca tehnică

profimediaimages

Islanda are un nou selecționer după demisia lui Erik Hamren

Islanda, fosta și viitoarea adversară a României, a copiat modelul ”tricolorilor” în ceea ce privește ocupantul băncii tehnice. Erik Hamren și-a dat marți demisia pentru că a ratat calificarea la EURO 2020, iar locul său va fi luat de Arnar Thor Vidarsson, selecționerul de la echipa de tineret, anunță cei de la Laola1.at.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este noul selecționer al Islandei

Arnar Thor Vidarsson este foarte similar cu Mirel Rădoi. Ambii au venit de la naționala de tineret, având și vârste asemănătoare. Islandezul este doar cu trei ani mai în vârstă ca românul.

Totuși, Vidarsson și-a luat licența UEFA Pro în Belgia, acolo unde are experiență atât ca antrenor cât și ca jucător.

El era antrenorul nordicilor ”mici” din 2019 și va avea un secund mult mai cunoscut decât el: celebrul Eidur Gudjohnsen, cu care a lucrat și la naționala de tineret.

Eidur Gudjohnsen se întoarce la naționala Islandei

Eidur Gudjohnsen, atacant care a îmbrăcat în carieră tricoul unor formații precum Barcelona. Chelsea, Monaco și Tottenham, va fi noul secund al selecționatei nordice.

Reclamă

Rămâne de văzut ce impact vor avea cei doi, mai ales că Islanda are un debut de foc în preliminarii, având primul meci în deplasare contra favoritei Germania.

România va începe campania de calificare pe teren propriu contra Macedoniei de Nord, apoi tot acasă va urma provocarea cu Germania.

Mare revanșă cu Islanda, așteptată de toată lumea, se va disputa în stagiunea din toamna lui 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și