Închide meniul

Islandezii l-au pus pe Thor selecționer! Adversara României l-a adus pe un fost coleg al lui Adrian Mutu pe banca tehnică

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 22 decembrie 2020, 18:35

Islandezii l-au pus pe Thor selecționer! Adversara României l-a adus pe un fost coleg al lui Adrian Mutu pe banca tehnică

profimediaimages

Islanda are un nou selecționer după demisia lui Erik Hamren

Islanda, fosta și viitoarea adversară a României, a copiat modelul ”tricolorilor” în ceea ce privește ocupantul băncii tehnice. Erik Hamren și-a dat marți demisia pentru că a ratat calificarea la EURO 2020, iar locul său va fi luat de Arnar Thor Vidarsson, selecționerul de la echipa de tineret, anunță cei de la Laola1.at.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine este noul selecționer al Islandei

Arnar Thor Vidarsson este foarte similar cu Mirel Rădoi. Ambii au venit de la naționala de tineret, având și vârste asemănătoare. Islandezul este doar cu trei ani mai în vârstă ca românul.

Totuși, Vidarsson și-a luat licența UEFA Pro în Belgia, acolo unde are experiență atât ca antrenor cât și ca jucător.

El era antrenorul nordicilor ”mici” din 2019 și va avea un secund mult mai cunoscut decât el: celebrul Eidur Gudjohnsen, cu care a lucrat și la naționala de tineret.

Eidur Gudjohnsen se întoarce la naționala Islandei

Eidur Gudjohnsen, atacant care a îmbrăcat în carieră tricoul unor formații precum Barcelona. Chelsea, Monaco și Tottenham, va fi noul secund al selecționatei nordice.

Reclamă

Rămâne de văzut ce impact vor avea cei doi, mai ales că Islanda are un debut de foc în preliminarii, având primul meci în deplasare contra favoritei Germania.

România va începe campania de calificare pe teren propriu contra Macedoniei de Nord, apoi tot acasă va urma provocarea cu Germania.

Mare revanșă cu Islanda, așteptată de toată lumea, se va disputa în stagiunea din toamna lui 2021.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Islanda are un nou selecționer
  • Cum se aseamănă acesta cu Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și