Închide meniul

Cine este cea mai bună jucătoare din 2020! Lucy Bronze este Robert Lewandowski al fotbalului feminin

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 decembrie 2020, 12:16

Cine este cea mai bună jucătoare din 2020! Lucy Bronze este Robert Lewandowski al fotbalului feminin

profimediaimages

Lucy Bronze a câștigat premiul FIFA pentru cea mai bună jucătoare a anului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucy Bronze, fundașul celor de la Manchester City, a câștigat deja premiul UEFA pentru cea mai bună jucătoare și este căpitanul echipei naționale de fotbal feminin a Angliei.

Înainte de a se transfera la City în această vară, ea a jucat pentru Olympique Lyon și a fost unul dintre pionii succesului colosal al clubului, câștigând Champions League, Divizia 1 și Cupa Franței. În alte cuvinte, un Robert Lewandowski al fotbalului feminin.

Cum a început Lucy Bronze fotbalul profesionist

Lucy Bronze a început fotbalul la academia de U-12 a celor de la Sunderland și s-a alăturat echipei de seniori la doar 16 ani.

Reclamă

S-a mutat în Statele Unite pentru a studia la Universitatea din Carolina de Nord și a jucat pentru North Carolina Tar Heels, câștigând și acolo campionatul. 

După întoarcerea la Sunderland, a urmat un transfer la Everton în 2010, Liverpool în 2014 și Olympique Lyon în 2017, înainte ca fundașul să se întoarcă în Anglia, la Manchester City, în vara acestui an. 

Reclamă 4 / 0/3

”Un an ca acesta ne-a făcut să apreciem totul cu atât mai mult. Prin urmare, să închei 2020 cu acest premiu este o onoare! Două jucătoare fantastice au fost de asemenea nominzalizate și ar fi putut cu ușurință să câștige. Felicitări pentru un an grozav!”, a postat Lucy Bronze pe Twitter după anunțarea câștigătorului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și