Închide meniul

Cine este cea mai bună jucătoare din 2020! Lucy Bronze este Robert Lewandowski al fotbalului feminin

Gal Dorin Publicat: 18 decembrie 2020, 12:16

Cine este cea mai bună jucătoare din 2020! Lucy Bronze este Robert Lewandowski al fotbalului feminin

profimediaimages

Lucy Bronze a câștigat premiul FIFA pentru cea mai bună jucătoare a anului

  • Lucy Bronze a câștigat premiul FIFA pentru cea mai bună jucătoare a anului
  • Ea evoluează în prezent pentru Manchester City

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucy Bronze, fundașul celor de la Manchester City, a câștigat deja premiul UEFA pentru cea mai bună jucătoare și este căpitanul echipei naționale de fotbal feminin a Angliei.

Înainte de a se transfera la City în această vară, ea a jucat pentru Olympique Lyon și a fost unul dintre pionii succesului colosal al clubului, câștigând Champions League, Divizia 1 și Cupa Franței. În alte cuvinte, un Robert Lewandowski al fotbalului feminin.

Reclamă

Cum a început Lucy Bronze fotbalul profesionist

Lucy Bronze a început fotbalul la academia de U-12 a celor de la Sunderland și s-a alăturat echipei de seniori la doar 16 ani.

Reclamă

S-a mutat în Statele Unite pentru a studia la Universitatea din Carolina de Nord și a jucat pentru North Carolina Tar Heels, câștigând și acolo campionatul. 

După întoarcerea la Sunderland, a urmat un transfer la Everton în 2010, Liverpool în 2014 și Olympique Lyon în 2017, înainte ca fundașul să se întoarcă în Anglia, la Manchester City, în vara acestui an. 

Reclamă 4 / 0/3

”Un an ca acesta ne-a făcut să apreciem totul cu atât mai mult. Prin urmare, să închei 2020 cu acest premiu este o onoare! Două jucătoare fantastice au fost de asemenea nominzalizate și ar fi putut cu ușurință să câștige. Felicitări pentru un an grozav!”, a postat Lucy Bronze pe Twitter după anunțarea câștigătorului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Suporter.as.ro • 26 oct., 21:11
Echipa de fotbal feminin din Baia Mare e mândria Maramureşului! Trimite jucătoare la naţionalele mici ale României
Megan Rapinoe s-a retras din activitate
Fotbal extern • 25 sept., 19:31
Megan Rapinoe, cea mai titrată jucătoare de fotbal feminin, s-a retras din activitate! E campioană mondială şi campioană olimpică
Luis Rubiales și-a dat demisia de la conducerea Federației Spaniole de Fotbal!
Fotbal extern • 11 sept., 0:41
Luis Rubiales și-a dat demisia de la conducerea Federației Spaniole de Fotbal!
Jucătoarele de naţională le invită pe fetiţe la fotbal: "Credeţi în voi"
Suporter.as.ro • 13 iul., 21:05
Jucătoarele de naţională le invită pe fetiţe la fotbal: „Credeţi în voi”
Ellie Carpenter este pregătită pentru Olympique Lyon - PSG
AntenaPLAY • 7 mai, 18:09
FOTO
Ellie Carpenter, pregătită pentru Olympique Lyon – PSG. Finala Cupei Franței la fotbal feminin e exclusiv în AntenaPLAY, pe 13 mai, de la ora 17:00