Închide meniul

Cristi Bălgrădean a învins-o pe Dinamo şi se teme de ce e mai rău. "Doamne fereşte să se desfiinţeze sau să intre în faliment!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2020, 19:44

Reclamă
Cristi Bălgrădean a învins-o pe Dinamo şi se teme de ce e mai rău. "Doamne fereşte să se desfiinţeze sau să intre în faliment!"

Profimediaimages

Cristi Bălgrădean, mesaj pentru dinamovişti

Cristi Bălgrădean a contribuit din plin la succesul din etapa a 14-a a Ligii 1. Acum se teme pentru viitorul fostei sale echipe din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Bălgrădean, îngrijorat de situaţia de la Dinamo

"Mai greu decât a părut din exterior pentru că au jucători valoroşi. Echipa a făcut un joc bun, ăsta a fost scopul nostru, să luăm cele 3 puncte şi să mergem acasă liniştiţi.

Din păcate îmi pare foarte rău pentru situaţia de la Dinamo. Îmi pare nespus de rău. Dar asta e viaţa, din păcate trebuie să meargă înainte, să o scoată de la capăt anul ăsta şi de la anul să facă o reconstrucţie. E păcat pentru ce a fost această echipă, Doamne fereşte să se desfiinţeze sau să intre în faliment", a declarat Cristi Bălgrădean la finalul meciului.

"Pufi" este pregătit şi pentru duelul cu Universitatea Craiova, ultimul pentru CFR Cluj din 2020.

"Am câştigat 3 jocuri importante, suntem acolo, ne facem jocul nostru obişnuit şi mai e o etapă în care vrem să câştigăm cu Craiova şi să terminăm anul liniştiţi.

Reclamă

Nu e niciun mesaj faţă de rivale, noi avem obiectivul nostru şi luptăm până în ultima clipă. Va fi o partidă deschisă oricărui rezultat, sperăm să nu luăm gol şi să câştigăm cu 1-0. Eu nu am nicio revanşă nici cu FCSB, nici cu Craiova", a mai spus portarul campioanei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și