Închide meniul

Cristi Bălgrădean a învins-o pe Dinamo şi se teme de ce e mai rău. "Doamne fereşte să se desfiinţeze sau să intre în faliment!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2020, 19:44

Cristi Bălgrădean a învins-o pe Dinamo şi se teme de ce e mai rău. "Doamne fereşte să se desfiinţeze sau să intre în faliment!"

Profimediaimages

Cristi Bălgrădean, mesaj pentru dinamovişti

  • Dinamo - CFR Cluj 0-2
  • Ardelenii au egalat-o la puncte pe FCSB

Cristi Bălgrădean a contribuit din plin la succesul din etapa a 14-a a Ligii 1. Acum se teme pentru viitorul fostei sale echipe din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Bălgrădean, îngrijorat de situaţia de la Dinamo

"Mai greu decât a părut din exterior pentru că au jucători valoroşi. Echipa a făcut un joc bun, ăsta a fost scopul nostru, să luăm cele 3 puncte şi să mergem acasă liniştiţi.

Din păcate îmi pare foarte rău pentru situaţia de la Dinamo. Îmi pare nespus de rău. Dar asta e viaţa, din păcate trebuie să meargă înainte, să o scoată de la capăt anul ăsta şi de la anul să facă o reconstrucţie. E păcat pentru ce a fost această echipă, Doamne fereşte să se desfiinţeze sau să intre în faliment", a declarat Cristi Bălgrădean la finalul meciului.

Reclamă

"Pufi" este pregătit şi pentru duelul cu Universitatea Craiova, ultimul pentru CFR Cluj din 2020.

"Am câştigat 3 jocuri importante, suntem acolo, ne facem jocul nostru obişnuit şi mai e o etapă în care vrem să câştigăm cu Craiova şi să terminăm anul liniştiţi.

Reclamă

Nu e niciun mesaj faţă de rivale, noi avem obiectivul nostru şi luptăm până în ultima clipă. Va fi o partidă deschisă oricărui rezultat, sperăm să nu luăm gol şi să câştigăm cu 1-0. Eu nu am nicio revanşă nici cu FCSB, nici cu Craiova", a mai spus portarul campioanei.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:07 LIVE SCOREAdina Diaconu – Wang Manyu 0-1 e ACUM în AntenaPLAY. Szocs a debutat cu victorie la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”
Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu
Liga 1 • 12:03
„Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat