Închide meniul

PSG revine "la locul crimei". Campionii Franţei încă nu au uitat dezastrul cu Barcelona. Messi şi Neymar pot fi adversari!

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2020, 11:47

Reclamă
PSG revine "la locul crimei". Campionii Franţei încă nu au uitat dezastrul cu Barcelona. Messi şi Neymar pot fi adversari!

Profimediaimages

Messi şi Neymar au răpus-o în 2017 pe PSG

Pe 8 martie 2017 s-a consemnat una dintre cele mai mari răsturnări de scor din istoria fotbalului. PSG a câştigat cu 4-0 meciul tur, de pe Parc de Princes, dar a fost "demolată" în Catalonia. Neymar a făcut unul dintre cele mai bune meciuri din carieră şi, la nici jumătate de an distanţă, a schimbat taberele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona – PSG, şocul din optimile de finală ale UEFA Champions League

Barcelona şi PSG au fost şi atunci adversare în "optimi". Nimic nu anunţa rezultatul din prima manşă, când Angel di Maria (18, 55), Draxler (40) şi Edinson Cavani (71) au marcat într-o victorie uriaşă, cu 4-0. Starurile lui Unai Emery păreau să-şi fi asigurat calificarea în turul următor, dar pentru ei a venit "coşmarul" de pe Camp Nou.

Luis Suarez a deschis scorul chiar în debutul meciului retur şi minunea părea posibilă. La pauză a fost 2-0, după autogolul lui Kurzawa. După pauză s-a făcut remarcat şi Messi, care a punctat din penalty şi catalanii mai aveau nevoie de un singur gol pentru a trimite disputa în prelungiri.

Edinson Cavani a redus din diferenţă şi Barcelona mai avea nevoie de trei reuşite pentru a se califica. Scorul a rămas neschimbat până în minutul 88, când s-a descătuşat Neymar. Brazilianul a reuşit "dubla" în decurs de trei minute! Mai mult, i-a pasat decisiv lui Sergi Roberto, care a făcut 6-1 şi a declanşat fiesta în Spania.

Reclamă

Neymar a suferit o accidentare îngrozitoare

Rămâne de văzut dacă Neymar va putea reveni pe Camp Nou. Starul lui PSG tocmai s-a "rupt" în derby-ul cu Olympique Marseille, scor 0-1. A suferit o accidentare horror şi a ieşit pe targă. Încă nu se ştie dacă are nevoie de operaţie.

Meciul tur dintre Barcelona şi PSG se va disputa pe 16 februarie 2021. Echipa calificată în sferturile de finală se va decide la Paris, pe 9 martie!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar Vezi toate știrile
Citește și