Închide meniul

Vrea să fie preşedintele Barcelonei şi i-a îngrozit deja pe fani. "Dacă Messi nu acceptă tăierea salariului, va pleca!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2020, 6:14

Vrea să fie preşedintele Barcelonei şi i-a îngrozit deja pe fani. "Dacă Messi nu acceptă tăierea salariului, va pleca!"

Profimediaimages

Lionel Messi, pe picior de plecare de la Barcelona

Contractul lui Messi expiră în vară şi au existat zvonuri că acesta ar putea fi înduplecat să semneze o nouă înţelegere şi să-şi încheia cariera la Barcelona. Totuşi, pretenţiile lui salariale ar trebui să se reducă simţitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emili Rousaud: "Îi vom cere lui Messi să se sacrifice"

În ziua în care a egalat recordul lui Pele, de 642 de meciuri jucate pentru un singur club, Messi nu a primit deloc cele mai bune veşti.

"Trebuie să ne aşezăm la negocieri cu Messi şi să îi cerem să accepte tăierea salariului. În momentul de faţă, la cum arată lucrurile, nu putem continua aşa. Îi vom cere să facă un sacrificiu. Dacă nu va accepta, atunci Messi va pleca. 

El a scris una dintre cele mai frumoase pagini din istoria clubului. Trebuie să ne respectăm legendele, dar aceasta este realitatea. Consider că e nevoie să spunem lucrurilor pe nume, nu putem să ne minţim membrii. Vom face eforturi pentru a-l convinge să rămâna, dar întotdeauna vor fi prioritare interesele clubului", a declarat Rousaud pentru ARA, citat de Marca.

De şase ori câştigător al Balonului de Aur, Messi poate semna cu orice club în luna ianuarie. Atacantul de 33 de ani mai are nevoie de o singură reuşită pentru a fi primul jucător care înscrie 450 de de goluri, pentru un singur club, în cele mai importante cinci campionate europene.

Reclamă

Lionel Messi are un salariu uriaş pe Camp Nou. Primeşte, săptămânal, peste 500.000 de euro!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și