Închide meniul

Vrea să fie preşedintele Barcelonei şi i-a îngrozit deja pe fani. "Dacă Messi nu acceptă tăierea salariului, va pleca!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 decembrie 2020, 6:14

Vrea să fie preşedintele Barcelonei şi i-a îngrozit deja pe fani. "Dacă Messi nu acceptă tăierea salariului, va pleca!"

Profimediaimages

Lionel Messi, pe picior de plecare de la Barcelona

  • Contractul lui Messi se încheie în vară
  • Argentinianul este plătit regeşte la Barcelona

Contractul lui Messi expiră în vară şi au existat zvonuri că acesta ar putea fi înduplecat să semneze o nouă înţelegere şi să-şi încheia cariera la Barcelona. Totuşi, pretenţiile lui salariale ar trebui să se reducă simţitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emili Rousaud: "Îi vom cere lui Messi să se sacrifice"

În ziua în care a egalat recordul lui Pele, de 642 de meciuri jucate pentru un singur club, Messi nu a primit deloc cele mai bune veşti.

"Trebuie să ne aşezăm la negocieri cu Messi şi să îi cerem să accepte tăierea salariului. În momentul de faţă, la cum arată lucrurile, nu putem continua aşa. Îi vom cere să facă un sacrificiu. Dacă nu va accepta, atunci Messi va pleca. 

Reclamă

El a scris una dintre cele mai frumoase pagini din istoria clubului. Trebuie să ne respectăm legendele, dar aceasta este realitatea. Consider că e nevoie să spunem lucrurilor pe nume, nu putem să ne minţim membrii. Vom face eforturi pentru a-l convinge să rămâna, dar întotdeauna vor fi prioritare interesele clubului", a declarat Rousaud pentru ARA, citat de Marca.

De şase ori câştigător al Balonului de Aur, Messi poate semna cu orice club în luna ianuarie. Atacantul de 33 de ani mai are nevoie de o singură reuşită pentru a fi primul jucător care înscrie 450 de de goluri, pentru un singur club, în cele mai importante cinci campionate europene.

Reclamă

Lionel Messi are un salariu uriaş pe Camp Nou. Primeşte, săptămânal, peste 500.000 de euro!

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea