Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 2-0 | Miron, reacţie uluitoare după derby. De ce contestă penalty-ul acordat de Kovacs. "Ştiu că se dă cartonaş roşu!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2020, 19:55

Reclamă
CFR Cluj – FCSB 2-0 | Miron, reacţie uluitoare după derby. De ce contestă penalty-ul acordat de Kovacs. "Ştiu că se dă cartonaş roşu!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Istvan Kovacs a acordat penalty după un fault

Echipa din Gruia i-a încheiat lui FCSB seria de şapte victorii în competiţia internă. S-a apropiat astfel la trei puncte de roş-albaştri, care riscă să piardă poziţia de lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câştigat derby-ul cu FCSB

Andrei Miron a făcut penalty-ul din care CFR Cluj şi-a dublat avantajul de pe tabelă. Fundaşul central al lui FCSB nu înţelege decizia luată de Istvan Kovacs.

"Nu vreau să mă pronunţ, nu am lovit în viaţa mea cu cotul. Am lovit mingea, dar domnul Istvan a zis că am lovit adversarul. Eu ştiu că la astfel de faze se dă cartonaş roşu. Trebuie să revăd faza. El a spus că am lovit prima dată cu cotul şi după am lovit mingea.

Da, un joc dur, CFR este o echipă care joacă dur, iar noi am intrat în jocul lor. Am intrat în jocul lor de luptă şi ei au fost avantajaţi", a declarat Miron.

Pentru CFR Cluj urmează disputa din deplasare, cu Dinamo. FCSB este în faţa unui nou duel care are o miză uriaşă în lupta pentru titlu. Vineri, jucătorii lui Toni Petrea au derby în Bănie cu Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și