Închide meniul

CFR Cluj – FCSB 2-0 | Miron, reacţie uluitoare după derby. De ce contestă penalty-ul acordat de Kovacs. "Ştiu că se dă cartonaş roşu!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2020, 19:55

CFR Cluj – FCSB 2-0 | Miron, reacţie uluitoare după derby. De ce contestă penalty-ul acordat de Kovacs. "Ştiu că se dă cartonaş roşu!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Istvan Kovacs a acordat penalty după un fault

Echipa din Gruia i-a încheiat lui FCSB seria de şapte victorii în competiţia internă. S-a apropiat astfel la trei puncte de roş-albaştri, care riscă să piardă poziţia de lider.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câştigat derby-ul cu FCSB

Andrei Miron a făcut penalty-ul din care CFR Cluj şi-a dublat avantajul de pe tabelă. Fundaşul central al lui FCSB nu înţelege decizia luată de Istvan Kovacs.

"Nu vreau să mă pronunţ, nu am lovit în viaţa mea cu cotul. Am lovit mingea, dar domnul Istvan a zis că am lovit adversarul. Eu ştiu că la astfel de faze se dă cartonaş roşu. Trebuie să revăd faza. El a spus că am lovit prima dată cu cotul şi după am lovit mingea.

Da, un joc dur, CFR este o echipă care joacă dur, iar noi am intrat în jocul lor. Am intrat în jocul lor de luptă şi ei au fost avantajaţi", a declarat Miron.

Pentru CFR Cluj urmează disputa din deplasare, cu Dinamo. FCSB este în faţa unui nou duel care are o miză uriaşă în lupta pentru titlu. Vineri, jucătorii lui Toni Petrea au derby în Bănie cu Universitatea Craiova.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și