Închide meniul

Apariție fabuloasă a lui Gică Hagi alături de Ianis. Fanii de la Rangers i-au luat "la ochi" într-un supermarket din Scoția

Antena Sport Publicat: 12 decembrie 2020, 16:14

Reclamă
Apariție fabuloasă a lui Gică Hagi alături de Ianis. Fanii de la Rangers i-au luat "la ochi" într-un supermarket din Scoția

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ianis Hagi și Gică Hagi au fost fotografiați în Scoția

Se pare că Gică a luat o pauză de la conducerea Viitorului, care are meci în această seară cu Chindia și a mers pentru a-și vizita fiul în Scoția. Cei doi au fost fotografiați făcându-și cumpărăturile, la fel ca orice alt duet tată-fiu din istoria fotbalului, raportează cei de la Thescottishsun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi și Gică Hagi, super-oferta din Scoția

Fanul lui Rangers nu doar că s-a pozat cu cei doi, dar a avut și o descriere extrem de savuroasă: ”Doi Hagi la preț de unu!”, a scris acesta pe Twitter.

Luna trecută, Gică Hagi și-a apărat fiul după ce acesta a primit un val de critici pentru jocul său la echipa națională. Din nou, ”Regele” a vorbit în favoarea lui Ianis după ce ”juniorul” a fost criticat pentru că nu mai joacă la fel de mult la Rangers.

”Eu cred complet în Ianis și sunt foarte mândru de el. Tot aud că nu joacă mult la Rangers, a jucat în 13 din 20 de meciuri în acest sezon”, a declarat Gică Hagi.

Reclamă

”E adevărat, poate că nu a înscris la fel de multe goluri precum și-ar fi dorit, dar poziția de ”număr 10” pe care o joacă înseamnă că nu este neapărat un marcator.

Este singurul jucător român care joacă la un club mare din Vest”, a punctat ”Regele”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și