Închide meniul

Răsturnare de situaţie! Başakşehir, anchetată pentru rasism în scandalul de la Paris! Investigaţie de amploare demarată de UEFA

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 12 decembrie 2020, 5:38

Răsturnare de situaţie! Başakşehir, anchetată pentru rasism în scandalul de la Paris! Investigaţie de amploare demarată de UEFA

profimediaimages

Başakşehir va fi anchetată de UEFA în cazul de rasism de la Paris

Preşedintele lui Başakşehir a solicitat UEFA ca Sebastian Colţescu să fie suspendat pe viaţă în urma incidentelor de la Paris, din timpul meciului de Champions League dintre PSG şi echipa pe care o conduce. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA o va ancheta şi pe Başakşehir 

Forul european a luat în calcul şi momentele premergătoare incidentului rasist care l-a avut în centrul atenţiei pe arbitrul român. În minutul 14, Colţescu, arbitrul de rezervă de la Paris, l-a indicat drept "ăla negru" pe antrenorul secund al oaspeţilor, Pierre Webo, în timpul unui discuţii cu "centralul" care a oficiat partida, Ovidiu Haţegan.

UEFA va investiga şi un posibil derapaj rasist al lui Başakşehir. Unul dintre reprezentanţii turcilor, cel mai probabil antrenorul Okan Buruk, a fost auzit spunând: "În ţara mea, românii sunt 'ţigani'. Dar eu nu pot să spun 'ţigani'." Frankfurter Allgemeine Zeitung susţine că în ancheta UEFA va fi inclus şi acest aspect. 

Pierre Webo continuă "războiul" cu Sebastian Colţescu: "8 decembrie va fi o zi de referinţă"

Pierre Webo a vorbit despre scandalul de la meciul dintre PSG şi Başakşehir, când l-a acuzat de rasism pe Sebastian Colţescu. Antrenorul secund al turcilor este convins că incidentele petrecute pe Parc des Princes au intrat în istoria fotbalului.

"După părerea mea, 8 decembrie va fi o zi de referinţă. Se va vorbi despre ea doar cu înainte şi după. Mereu va fi amintită această dată. Nu va mai fi nimic aşa cum a fost înainte de 8 decembrie", a declarat Pierre Webo.

Reclamă

Antrenorul secund de la Başakşehir a anunţat că a primit multe mesaje de ameninţare din România şi că a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a dormi în noaptea incidentului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și